|

Oliveira ısrarı

G.Saray yönetimi kulübü Real Zaragoza'dan olumsuz yanıt almasına rağmen, Brezilyalı golcüden vazgeçmiyor. Oliveira'nın menajeri Augusto Castro sarı-kırmızılıların Oliveira için yeni bir teklif sunduğunu belirtip, 'G.Saray'ın bu kadar istekli olması Oliveira'yı da harslandırıyor. Bizim açımızdan problem yok. Kulüpler anlaşırsa transfer biter' dedi.

Süleyman Hatısaru
00:00 - 17/08/2008 Pazar
Güncelleme: 02:00 - 17/08/2008 Pazar
Yeni Şafak
Oliveira ısrarı
Oliveira ısrarı

Forvet arayışlarını sürdüren Galatasaray aylardır gündeminde yer alan Oliveira için yeni bir girişimde daha bulundu. Sarı-kırmızılılar, Brezilyalı futbolcu için daha önce olumsuz yanıt aldıkları kulübü İspanyol Real Zaragoza'nın kapısını yeniden çaldı. Dün gece gece geç saatlerde İspanya'da Brezilyalı oyuncunun transferini bitirmek için görüşmeler yapan Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel ve Sportif AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin'in Zaragoza kulübüne oyuncu artı para teklifinde bulunduğu öğrenildi. İspanyol yöneticilerin Galatasaray'dan gelen bu cazip teklifi değerlendirdiği, birkaç gün içinde bo konuyla ilgili kesin cevabı vereceklerini bildirdikleri belirtildi.


OLİVEİRA DA İSTİYOR

Brezilyalı oyuncunun menajeri Augusto Castro, Oliveira'nın da Galatasaray'da oynamayı istediğini söyledi. Galatasaraylı yöneticilerin yeni girişiminden haberder olduklarını söyleyen Castro, transferle ilgili “Galatasaray ısrarla Brezilyalı oyuncuyu istiyor. Kulübün bu kadar hırslı olması Oliveria'yı da hırslandırıyor. Bizim açımızdan hiçbir problem yok Oliveria da Galatasaray'da oynamak istiyor. Galatasaray'ın nasıl bir kulüp olduğunu ve Türk futbolunu biliyoruz. Türkiye-de arkadaşları var. Olumlu referanslar aldık ama sorun Zaragoza kulübü. Herşey bir kaç gün içinde netlik kazanır' diye konuştu.


16 yıl önce