|

Reyes G.Saraylı gibi

İspanyollar, İstanbul'a gitmek için gün sayan süper starlarını gözden çıkardı. G.Saray'la büyük ölçüde anlaşan Reyes'i, teknik direktörü Manzano, Espanyol ile oynayacakları lig maçının kadrosuna dahil etmedi. Reyes de twitter hesabından yaptığı açıklamada "Takımımın yanında olmak isterdim ama..." ifadelerini kullandı. İspanyol yıldızın G.Saray'a gelmek için bavulunu hazırlamaya başladığı yorumları yapıldı

00:00 - 11/12/2011 Pazar
Güncelleme: 00:24 - 11/12/2011 Pazar
Yeni Şafak
Reyes G.Saraylı gibi
Reyes G.Saraylı gibi

Ve Galatasaray'da Reyes tamam gibi. Devre arasında takımına en az iki takviye yapmayı planlayan sarı-kırmızılılarda listenin ilk sırasındaki isim belli oldu. Galatasaray sezon başında Ujfalusi ve Forlan'la birlikte almayı istediği ancak transferini gerçekleştiremediği Reyes'in işini büyük ölçüde bitirdi. Reyes transferi ile ilgili en ciddi işareti dün Atletico Madrid Teknik Direktörü Groegorio Manzano verdi. Son haftalarda aldığı istikrarsız sonuçlar nedeniyle tepkileri üzerine çeken İspanyol teknik adam, Reyes'i Espanyol ile oynayacakları lig maçının kadrosuna almadı. Manzano bu kararını açıklarken gerekçe olarak İspanyol yıldızın Galatasaray'la anlaşmış olmasını öne sürdü. Takımına bir disiplin getirmek zorunda olduğunu kaydeden Manzano, Reyes'i 18 kişilik maç kadrosuna almamasını “Reyes, G.Saray'la görüşüyor. Ben de sahaya yüzde yüzünü verebilecek oyuncular istiyorum. Umarım bu konu kısa sürede çözülür” ifadeleriyle dile getirdi.

REYES DE 'TAMAM' DEDİ

Manzano cephesinden bu yönde bir açıklama gelirken Reyes de twitter hesabından yaptığı açıklamada üzgün olduğunu belirtti. İspanyol yıldız “Takımımın yanında olmak isterdim ama...” ifadelerini kullanarak, Galatasaray'la anlaştığını doğruladı. Manzano'nun Reyes'i bundan sonraki lig maçlarında da düşünmediği İspanyol futbolcunun Ocak ayında başlayacak transfer döneminde Türkiye'ye gelerek resmi sözleşmeyi imzalayacağı belirtildi.

BİR DE FORVET ALACAKLAR

G.Saray'da transfer çalışmaları Reyes'le sınırlı kalmayacak. Sarı-kırmızılılarda İspanyol futbolcunun yanı sıra Rusya'nın Rubin Kazan takımında oynayan eski Trabzonsporlu Gökdeniz Karadeniz, Bayer Leverkusen'de forma giyen Eren Derdiyok ile Manisasporlu Yiğit Gökoğlan'ın da adı geçiyor.



12 yıl önce