|

Ronaldinho benim planlamamda yok

Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Önder Özen, ''Ancak aslolan sadece benim planlamam değildir. Ronaldin-ho''nun getirecekleri fazlaysa yönetim getirebilir'' dedi.

Süleyman Hatısaru
00:00 - 19/06/2013 Çarşamba
Güncelleme: 00:01 - 19/06/2013 Çarşamba
Yeni Şafak
Ronaldinho benim planlamamda yok
Ronaldinho benim planlamamda yok

Beşiktaş Futbol Genel Direktörü Zafer Önder Özen, transfer haberleriyle camiayı heyecanlandıran Ronaldinho transferi hakkında olumsuz konuştu. Takıma daha büyük katkı sağlacak isimler peşinde olduklarını belirten Özen, ''Ronaldinho benim planlamamda yok ama aslolan sadece benim planlamam değildir. İyileştirme faaliyetleri anlamında Ronaldinho''ya ihtiyacımız olabilir. Geçen hafta takımı Libertedores Kupası''nda yarı finale çıktı. Final Ağustos''ta. Böyle bir şans yakalamışken orada kalmak isteyebilir. Ronaldinho''nun getirecekleri fazlaysa yönetim kurulu görüşme yapar. Bir teklif de yapıldı'' dedi.

Transferin disiplin gerektiren bir alan olduğunu belirten Özen, Gökhan Töre-nin takıma büyük katkı sağlayacağını belirtti. Teknik direktör konusa da değinen Özen, ''Hocamız ya başarmış bir isim olacak ya da her şeyi başarma potansiyeline sahip olacak bir isim lacak. Yönetim değerlendir-mesini yaptı ve iki isim üze-rinde görüşmelere başladı. Bir görüşmeyi ben, diğerini de yurt dışında arkadaşla-rımız yaptı'' diye konuştu. Alt yaş gruplarında Beşiktaş''ın Türki-ye''nin en iyisi olduğunu kaydeden Özen, ''Dünyanın bile en iyisi olabiliriz'' diye konuştu.

Beşiktaş''ın yasağı kalktı

Beşiktaş''a, FIBA''nın geçtiğimiz günlerde koyduğu transfer yasağını kaldırıldı. FIBA''nın F.Bahçe Ülker ve Beşiktaş ile bir-likte 5 Türk takımına transfer yasağı getirmesi üzerine harekete geçen siyah be-yazlılar, spor hukuk uzmanı Emin Öztürk ile yürüttüğü çalışmalar neticesinde bu yasağını kaldırmayı başar-dı. FIBA''ya başvuran oyun-cular ödemeleri yapılmadığı için yasak kararı aldırmıştı. Bu yasağı kaldıran ilk kulüp siyah-beyazlılar oldu.


11 yıl önce