|

Şampiyonluğu sonuna kadar hak ettik

F.Bahçe'nin Senegalli golcüsü Niang, “Ortaya koyduğumuz mücadeleyi ve saha içinde neler çektiğimizi bizler biliyoruz. Şampiyonluğu ve Şampiyonlar Ligi'ni sonuna kadar hakettiğimizi biliyorduk” dedi.

00:00 - 21/08/2011 Pazar
Güncelleme: 03:16 - 21/08/2011 Pazar
Yeni Şafak
Şampiyonluğu sonuna kadar hak ettik
Şampiyonluğu sonuna kadar hak ettik

F.Bahçe'nin Senegalli golcüsü Niang şampiyonluğu sonuna kadar hak ettiklerini söyledi. Dünkü antrenman sonrası gazetecilerin sorularını yanıtlayan Senegalli golcü, futbolda şike iddialarıyla ilgili süreçte hiç bir olumsuz düşünceye bir an olsun bile kapılmadığını belirterek, “Hem kendimden hem de kulübümüzden dolayı son derece güvenliydim. Hiç kuşku duymadım. Ortaya koyduğumuz mücadeleyi ve saha içinde neler çektiğimizi bizler biliyoruz. Şampiyonluğu ve şampiyonlar ligine katılmayı sonuna kadar hak ettiğimizi biliyorduk. Şampiyonluk ile ilgili hiç bir tereddüt yaşamadım' dedi. Niang, zor bir lig olduğunu ve başta alışmakta zorlandığını da söyledi. Niang, arkadaşı Musasol'un F.Bahçe'ye gelmesini de istedi.


F.Bahçe, Palermo önünde

Hazırlıklarını Almanya'da sürdüren F.Bahçe, dün ikinci hazırlık maçını oynamak için bu sabah İtalya'ya gidecek. Sarı-lacivertliler, Palermo takımıyla Renzo Barbera Stadyumu'nda bugün TSİ 21.45'de karşılaşacak. Bu arada asbaşkan Ali Koç, bazı yöneticiler de maç için İtalya'ya gidecek.


13 yıl önce