|

San Marino Müller'e tepki gösterdi

Almanya'nın San Marino'yu 8-0 mağlup ettiği maçın ardından San Marino'yu profesyonel olmamakla eleştiren ve rakibini küçümseyen sözler sarfeden Thomas Müller'e, San Marinolu taraftarlar büyük tepki gösterdi.

Yeni Şafak
10:41 - 15/11/2016 Salı
Güncelleme: 14:18 - 15/11/2016 Salı
Yeni Şafak
San Marino İletişim Direktörü Alan Gasperoni Müller'e, "Maça çıkmak zoruna gittiyse buralara kadar gelmeyebilirdin" cevabını verdi.
San Marino İletişim Direktörü Alan Gasperoni Müller'e, "Maça çıkmak zoruna gittiyse buralara kadar gelmeyebilirdin" cevabını verdi.

2018 Dünya Kupası Elemeleri kapsamında oynanan San Marino-Almanya mücadelesi, Panzerlerin 8-0'lık galibiyetiyle sona ermişti.



Maçtan sonra Thomas Müller'in yaptığı, “San Marino'nun profesyonel futbolla hiçbir ilgisi yok, amatörlerin takımı" yorumu San Marinoluları oldukça kızdırdı.



San Marinolu taraftarlar yıldız oyuncudan özür dilemesini talep ettiler. San Marino'nun iletişim direktörü Alan Gasperoni de hazırladığı 10 maddelik bir yazıyla Müller'e tepki gösterdi. Gasperoni Müller'e, "Böylesine kötü bir takıma dahi gol atma kapasiten yok" dedi.



San Marino'dan olay paylaşım

Bu arada San Marino Milli Takımı'nın resmi Twitter hesabı, Almanya karşılaşması esnasında iddialı bir tweet de attı. Geçmişteki 13-0'lık mağlubiyet gününü hatırlatan San Marino hesabı, ''On yıl önce bu dakikalarda 7-0 gerideydik. Şimdi 3-0 gerideyiz. 10 yıl sonra bugünlerde Almanya'dan puan alacağız. Bu dediğimizi unutmayın" ifadelerini kullandı. Bu paylaşım sosyal medyada büyük ilgi gördü.









#Thomas Müller
#Almanya
#San Marino
7 yıl önce