Sarunas Jasikevicius'un acı kaybı: Anadolu Efes maçına çıkamayacak
18:30, 14/12/2025, PazarG: Güncelleme: 18:33, 14/12/2025, Pazar
Yeni Şafak

Fenerbahçe Başantrenörü Sarunas Jasikevicius
Fenerbahçe Beko, Anadolu Efes maçına saatler kala kötü haberi verdi. Sarı-lacivertliler, başantrenör Sarunas Jasikevicius'un cenaze dolayısıyla bu akşamki karşılaşmada takımın başında yer alamayacağını açıkladı.
Fenerbahçe Beko, başantrenör Sarunas Jasikevicius eşi Anna Jasikevicius’un kıymetli babası Spyros Doukas vefat ettiğini duyurdu.
Litvanyalı koç, ailesiyle birlikte cenazeye katıldığı için bu akşamki Anadolu Efes maçında takım başında yer alamayacak.
Sarı-lacivertli kulüpten yapılan bilgilendirmede şu ifadelere yer verildi;
"Başantrenörümüz Sarunas Jasikevicius’un eşi Anna Jasikevicius’un kıymetli babası Spyros Doukas vefat etmiştir.
Merhuma Allah’tan rahmet, Jasikevicius ailesine ve tüm yakınlarına başsağlığı diliyoruz.
Başantrenörümüz, ailesiyle birlikte cenazeye katıldığı için bu akşamki Anadolu Efes karşılaşmasında takımımızın başında yer alamayacaktır."

Spor
Euroleague'de Olympiakos-Fenerbahçe Beko maçına şok erteleme kararı
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.