|

Serdar Ali Çelikler'den ilginç derbi tahmini

Süper Lig'de bugün oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe maçını değerlendiren Serdar Ali Çelikler, Şenol Güneş'in giyeceği kıyafete göre derbi tahmininde bulundu.

Yeni Şafak
13:13 - 25/02/2018 Pazar
Güncelleme: 13:48 - 25/02/2018 Pazar
Diğer
Spor yazarı ve yorumcusu Serdar Ali Çelikler.
Spor yazarı ve yorumcusu Serdar Ali Çelikler.

Süper Lig'de Beşiktaş'ın Fenerbahçe'yi Vodafone Park'ta konuk edeceği maçı yorumlayan Serdar Ali Çelikler, karşılaşmayla ilgili dikkat çeken bir tahminde bulundu.

NTV Spor yorumcusu Çelikler'in derbiyle ilgili değerlendirmeleri şöyle;
"Şenol Güneş maça odaklanırsa..."
  • "Derbiyi yüzde 32 Beşiktaş kazanır, yüzde 32 beraberlik, yüzde 32 Fenerbahçe kazanır. Geri kalan yüzde 4'ü Şenol Güneş'in giyeceği kıyafete göre söyleyeceğim. Hoca Fenerbahçe maçlarında bordo-mavi giyerek, '2010-2011'de ben şampiyon oldum, sen 2. oldun' mesajı veriyor. Şenol Güneş bu mesajı verdikten sonra Fenerbahçe'yle ilgili gerilime giriyor. Negatif enerjiye giriyor. Fenerbahçe'yi görünce sinirleniyor hoca. Halbuki Galatasaray maçlarında Şenol Güneş'e bakın; normal her zaman davrandığı gibi davranıyor. Tabii ki sinirlenmesi gereken bir şey olunca sinirleniyor ama normal davranıyor. Eğer yine bordo mavi giyerse geriye kalan yüzde 4'ü Fenerbahçe'ye eklerim. Bordo mavi elbise giymez ise 'hoca maça odaklanmış' derim, bu yüzde 4'ü Beşiktaş kazanıra eklerim."


#Fenerbahçe
#Beşiktaş
6 yıl önce