|

Serhat Akın'dan Fenerbahçe eleştirisi

Fenerbahçe'nin eski golcüsü Serhat Akın, sarı-lacivertli ekibin derbide ortaya koyduğu oyunu 'korkak' olarak nitelendirdi. Yönetimi eleştiren Akın, başkanlık seçiminde ise Ali Koç'u desteklediğini ifade etti.

Yeni Şafak
13:40 - 18/03/2018 Pazar
Güncelleme: 13:54 - 18/03/2018 Pazar
Yeni Şafak
2000-2005 yılları arasında Fenerbahçe forması giymişti.
2000-2005 yılları arasında Fenerbahçe forması giymişti.

Fenerbahçe'de attığı gollerden sonra yaptığı sevinç nedeniyle "Kadıköy Boğası" olarak adlandırılan Serhat Akın, 0-0 sona eren derbinin ardından dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Aykut Kocaman'ın Galatasaray karşısındaki oyun yapısıyla ilgili eleştirilerini dile getiren Akın, şu ifadeleri kullandı;

  • "Kişilerden bağımsız, kulübümüzü her koşulda desteklemek taraftar olarak boynumuzun borcudur ancak gördüğümüz yanlışları dile getirmek de en büyük görevimizdir.
  • Yensek de yenilsek de güzel futbol, atak oyun, Fenerbahçe kulübünün geçmişten günümüze gelen kültürünün bir parçasıdır. Sonuç alınsa bile sahaya konan korkak oyun büyük Fenerbahçe taraftarını hiçbir zaman memnun etmemiş ve etmeyecektir.
  • Fenerbahçe'nin kendi sahasında hücum yapması ve en önemli oyuncusunu oyuna alması için 80 dakika beklemesi kabul edilemez.
  • Karanlık günlerden geçsek de tüm kalbimle inanıyorum ki aydınlık günler çok yakın çünkü biliyorum ki Ali Koç başkan olacak güneş doğacak!"

#Serhat Akın
#Fenerbahçe
#Galatasaray
6 yıl önce