|

Soner Aydoğdu: Igor Tudor beni transfer etmek istedi

Türkiye Kupası'nı kazanan Teleset Mobilya Akhisarspor'da orta saha oyuncusu Soner Aydoğdu, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Yeni Şafak
19:00 - 11/05/2018 Cuma
Güncelleme: 19:15 - 11/05/2018 Cuma
Diğer
Soner Aydoğdu, Galatasaray'la oynanan maçta penaltı kaçırmış ve gündem olmuştu.
Soner Aydoğdu, Galatasaray'la oynanan maçta penaltı kaçırmış ve gündem olmuştu.

Kupa finalinde Fenerbahçe'yi 3-2 mağlup ettikleri maç hakkında düşüncelerini paylaşan Soner Aydoğdu, geçtiğimiz hafta kendisi hakkında ortaya atılan Galatasaray maçında penaltıyı bilerek dışarı attı. Çünkü Galatasaray'la anlaştı' iddialarına ise çok sert cevap verdi.

Şerefim, namusum var. Onurumla yaşadım. Bu iftiraları atanlardan bir özür bekliyorum. Galatasaray'la anlaşmadım. Fatih Terim'den önceki teknik direktör Igor Tudor beni istedi.

Akhisarspor'un futbolcusu Soner Aydoğdu'nun Radyospor'a verdiği röportajdan öne çıkanlar;
  • "Maçtan sonra benimle ilgili haberler çıktı. Çok üzüldüm. Benimle ilgili algı yarattılar. Her zaman şerefimle ve namusumla bu piyasada var oldum. Polemiklerden uzak durdum. Adımın böyle anılmasını istemem. Bunlar sadece küçük işler... Bu tür acizlik olamaz. Keşke bu iddiaları ortaya atan hocalarımız ve yorumcularımız beni arayıp yayına katılmamı isteselerdi. Algı yaratmak için polemik yarattılar. Takımım küme düşüyor. Böyle bir şey olabilir mi?Takımın penaltıcısı benim, Seleznov değil. Seleznov'a da 'İlla penaltıyı ben atacağım' demedim. Muslera o esnada topu yere bıraktı, Seleznov da gelip bana başarılar diledi. Seleznov'dan zorla topu aldığım falan da yalan, takımımızın penaltıcısı benim, bizim takımı sadece büyük maçlarda takip ettikleri için bilmiyorlar. Bu sezon ben 4 tane penaltı kullandım, ben yokken bir kez Seleznov kullandı. Gençlerbirliği maçında da oyundan çıkmıştım, penaltıyı kullanamadım. Bir de Trabzonspor maçında Paulo Henrique rica etti, ben de Paulo Henrique'yi kırmadım. Bu kadar basitlik olabilir mi? Ben varken kimse zaten penaltıya yönelmiyor. Benim vicdanim rahat. Adım böyle bir şeyle anıldığı için de özür diliyorum. Hocalarımızından da özür dilemesini bekliyorum. Şükürler olsun ki; aklı başında, dürüst ve namuslu bir insanım."
  • "Galatasaray'la anlaşmadım. Ne bana ne de menajerime resmi bir teklif geldi. O çıkan haberler devre arasında yazılmıştı. O dönemden sonra Galatasaray'da başkan ve hoca değişti. Fakat eski teknik direktör Igor Tudor beni istedi. Tudor'un listesinde olduğumu öğrendim. Sadece bu kadar. Mustafa Cengiz ve Fatih Terim'le görüşmem ya da konuşmam olmadı. Vicdanen rahatım."


#Akhisarspor
#Soner Aydoğdu
6 yıl önce
default-profile-img