Trabzonspor Genel Kurulu'nda çoğunluk sağlanamadı

Haber Merkezi
11:47, 21/11/2024, PerşembeG: Güncelleme: 12:01, 21/11/2024, Perşembe
Yeni Şafak
Trabzonspor Genel Kurulu'nda çoğunluk sağlanamadı
Trabzonspor

Trabzonspor Olağan Genel Kurulu’nun çoğunluk aranan ilk toplantısı bugün saat 10.00’da Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılırken, oy kullanma hakkı bulunan 9 bin 905 üyenin gerekli çoğunluğu sağlanamaması üzerine Olağan Genel Kurul Toplantısı 30 Kasım-1 Aralık 2024 tarihlerinde saat 09.00’da Hayri Gür Spor Salonu olarak ilan edildi.

Trabzonspor’da gerçekleştirilecek olağan genel kurulda, mevcut başkan Ertuğrul Doğan seçimlere tek aday olarak girecek. Dün itibarıyla sonlanan başvurularda, Doğan dışında herhangi bir isim başvuruda bulunmadı.


Öte yandan organ ve kurullar için Divan Başkanlık Kurulu’na, Denetim Kurulu Başkanlığı için İsmet Keskin; Disiplin Kurulu Başkanlığı için Haluk Raci Gençosmanoğlu; Sicil Kurulu Başkanlığı için ise Serdar İsaoğlu, İsmail İnan, Kahraman Altuntaş, Seykan Gülen ve Hasan Basri Halisçelik adaylık başvurusunda bulundu.


Trabzonspor Genel Kurulu'nda çoğunluk sağlanamadı

Trabzonspor'da Olağan Genel Kurul çoğunluk sağlanamadığı için ileri bir tarihe ertelendi. Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklama şu şekilde:


"Kulübümüzün Olağan Genel Kurulu’nun çoğunluk aranan ilk toplantısı 21 Kasım 2024 Perşembe (bugün) saat 10.00’da “Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri- Trabzon” adresinde yapılmış, ancak oy kullanma hakkı bulunan 9905 üyemizden gerekli çoğunluğun sağlanamadığı tespit edilmiştir.


Daha önce üyelerimize ilan ettiğimiz şekilde Kulübümüzün Olağan Genel Kurul toplantısı 30-Kasım-1 Aralık 2024 tarihlerinde saat 09.00’da “Hayri Gür Spor Salonu-Trabzon” adresinde yapılacaktır."



Trabzonspor'da Ertuğrul Doğan'ın listesi divana sunuldu
Spor
Trabzonspor'da Ertuğrul Doğan'ın listesi divana sunuldu
Şenol Güneş teknik ekibe katılacak yeni isimleri açıkladı
Spor
Şenol Güneş teknik ekibe katılacak yeni isimleri açıkladı
Şenol Güneş: Teknik anlamda benim kararım olacak
Spor
Şenol Güneş: Teknik anlamda benim kararım olacak
Trabzonspor'da olağan genel kurula doğru
Spor
Trabzonspor'da olağan genel kurula doğru

Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026