|

Trabzonspor'dan uçaklı kombine

Trabzonspor, kombine biletlerinde satışı arttırmak için yeni bir proje üreterek, "Uçaklı" ve "Otobüslü" kombine dönemini başlattı. Başkan Usta, yeni şampiyonlukları yeni statlarında yazmak istediklerini söyledi

Yeni Şafak ve
04:00 - 30/03/2016 Çarşamba
Güncelleme: 02:17 - 30/03/2016 Çarşamba
Yeni Şafak

Gelecek sezon yeni stadyumuna taşınacak Trabzonspor, kombinede yeni bir dönem açmaya hazırlanıyor. Türkiye'de ilk kez hayata geçirilecek projeyle bordo-mavililer, Türk futbolunda yeni bir dönem başlatmayı hedefliyor. Başkan Muharrem Usta önderliğinde hayata geçirilen projeyle ilgili olarak ilk açıklama dün kulübün internet sitesinden yapıldı. Başkan Muharrem Usta, "Türkiye'nin çeşitli noktalarında ve yurt dışında yaşayan taraftarlarımızın takımımızı yeni stadyumumuz Akyazı'da izleyebilmesi için 'uçaklı kombine' uygulaması hayata geçiyor. Türkiye'de ilk kez hayata geçirilecek bu uygulama sonucu en az 5 bin kombinenin satılması hedefleniyor. Buna göre organizasyon kapsamında ilk olarak taraftarlarımızın yoğun şekilde bulunduğu İstanbul, Ankara, İzmir, Kocaeli, Bursa, Sakarya ve Antalya gibi şehirlerden Trabzon'a maç öncesi geliş ve sonrasında dönüş için uçak seferleri olacak. Derbi olarak nitelenen maçlarda ise yurt dışından Trabzon'a benzer bir seyahat planı organize edilecek. Ayrıca Samsun, Ordu, Giresun, Rize, Artvin, Gümüşhane, Bayburt ve Erzurum gibi Trabzon'a yakın illerdeki taraftarlarımız için de 'otobüslü kombine' uygulaması olacak" dedi.







Avni Aker'den Akyazı Stadı'na geçeceklerini belirten Usta, "Trabzonspor'umuz şampiyonlukların tarihini Avni Aker'de yazdı. Yeni şampiyonlukların tarihlerini de yeni stadımızda yazmak istiyoruz. Ama bu tek başına olmaz. Hem biz hem de taraftarlarımız üzerine düşen görevi yapacak. Sahada yarışan bir Trabzonspor izletmeyi hedefliyoruz. Taraftarlarımız da yeni stadımızı doldurarak Trabzonspor'umuza destek vermeli. Bunun için yakın zamanda kombine satışlarına başlıyoruz" diye konuştu. Türkiye'nin değişik şehirlerinde yaşayan Trabzonsporluların çalışmaya olan ilgilerine değinen Muharrem Usta, "Taraftarlarımızdan kampanyanın ilk duyurduğumuz andan itibaren yoğun talepler geldi" ifadelerini kullandı.



Sefa Yılmaz ihtar çekti!


Trabzonspor yönetimi 'feda' adı altında futbolcularla görüşmelerini sürdürürken, Sefa Yılmaz'ın alacaklarından dolayı kulübe protesto çektiği öğrenildi. Noter kanalıyla ihtarname gönderen genç futbolcu, yaklaşık 3 milyon TL alacağının alacaklarının bir ay içinde ödenmesini istedi. 4 yıllık sözleşme imzalayan Sefa, yapılan anlaşmaya göre bu sezon 3 milyon 456 bin TL garanti ücret+28


bin 800 TL maç başı alıyor.



Hami Mandıralı görevinin başında


Trabzonspor Basın Sözcüsü Asım Örem, teknik direktör Hami Mandıralı'nın tartışılmasının doğru olmadığını söyledi. Örem, teknik direktör değişikliğine ilişkin iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirterek, "Hami hoca takımımızın teknik direktörüdür. Tartışılması doğru değildir. Sezon sonuna kadar görevinin başındadır" açıklamasını yaptı.



Fırtına 6 eksikle antrenman yaptı


Trabzonspor, ligde Cumartesi günü Gaziantep ile deplasmanda yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Sakatlığını atlatan kaleci Onur uzun süre sonra ilk kez takımla çalışırken, idmana milli takımlarda bulunan Okay, Erkan Zengin, Akakpo, Esteban ve Muhammet Beşir ile sol arka adalesindeki ağrı nedeniyle MR çektiren Ramazan Övüç katılmadı.



Scout ekipleri 70 maç izledi


Trabzonspor yönetiminin oluşturduğu scout (keşfetme) ekibi, yeni sezon için çalışmalarını sürdürüyor. Bölgelere dağılan 12 kişilik ekip 3 haftalık süreçte 30'u canlı olmak üzere 70'den fazla maç izledi. Scout ekibi, ağırlıklı olarak 17-25 yaş arasında isimler üzerinde dururken, Türkiye'nin yanı sıra yurt dışında da çalışmalar yapıyor.





#uçaklı kombine
#Trabzonspor
#Avni Aker
8 yıl önce