|

Trabzon'un 'çözüm' maçı

Bu akşam kendi sahasında oynayacağı zorlu maç öncesi İstanbul maçı sonrası kadro dışı bırakılan Jarro'yu da kadroya alan teknik direktör Sadi Tekelioğlu, defansta da değişik isimlere yer verecek. 20.00'deki maçı Mustafa Çulcu yönetecek.

Yeni Şafak
00:00 - 28/09/2001 пятница
Güncelleme: 20:34 - 16/01/2017 понедельник
Yeni Şafak

Trabzonspor, bu akşam kendi sahasında oynayacağı Ankaragücü maçını kazanarak kötü gidişe nokta koymak istiyor. Teknik direktör Sadi Tekelioğlu, başkent ekibine karşı sahaya farklı bir 11 çıkaracak. Bordo-mavili takımın kalesini yine Metin Aktaş koruyacak. Perulu libero Salazar'ı oynatmaması beklenen Tekelioğlu, bu alanda genç Mehmet'e zor bir görev verecek. Kadro dışı bırakılan Brezilyalı oyunculardan Jarro ve genç oyunculardan Hasan'ın orta alanda görev yapması bekleniyor. Zafer'i dinlendirecek olan Tekelioğlu, süratli ve dripling özelliği bulunan Aurella'yı Da Silva ile birlikte forvette oynatacak.



Trabzon affettirecek


Trabzonspor Futbol Şube Sorumlusu Serdar Bali, Ankaragücü maçını kazanarak çıkışa geçeceklerini söyledi. Taraftarlardan takıma destek vermelerini isteyen Bali, kaybedilen maçlarda Trabzonspor'un kesinlikle kötü futbol oynamadığını aksine çok iyi bir mücadele sergilediğini ancak yapılan kişisel hatalar nedeniyle kötü sonuçlar alındığını ifade etti. Öte yandan Bursaspor maçında kolu kırılan kaptan Hami'nin beklenenden daha önce sahalara döneceği açıklandı. Bordo-mavililerin maça Metin, Macit (Osman), Cem, Mehmet, Hasan, Gökdeniz, Jarro, Sommers, Erman, Aurella ve Da Silva onbiriyle çıkası bekleniyor.



#Trabzonspor
#Sadi Tekelioğlu
#Jarro
23 лет назад