|

Transferlere şartlı evet

Trabzonspor, devre arası transfer döneminde eksik bölgelere takviye yapmayı planlıyor. Başkan Muharrem Usta’nın görüşmede bulunduğu teknik direktör Ersun Yanal’a, transfere kiralık veya takas yoluyla onay verebileceklerini söylediği öğrenildi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 30/11/2016 Wednesday
Güncelleme: 06:39 - 30/11/2016 Wednesday
Yeni Şafak

Süper Lig'de geride kalan 12 haftada 12 puan toplayarak beklentilerin uzağında kalan Trabzonspor'da gözler devre arası transfer dönemine çevrildi. Arzu edilen saha sonuçlarının alınamaması camiada tepkilere neden olurken, bordo-mavili yönetim devre arası transfer döneminde eksik bölgelere takviye yaparak kadroyu güçlendirmek istiyor. Orta saha ve hücum hattına takviyeler yapmayı planlayan ve transfer çalışmalarına erken başlayan Trabzonspor'un bu konuda da elini çabuk tutacağı öğrenildi. Bordo-mavililer, hücum bölgesi için kaliteli isimleri kadrosuna katarak gol yollarındaki sorunu da çözmeyi hedeflerken bir yandan da bütçeyi düşünüyor. Bordo-mavililerde en önemli sorun bütçe. Teknik direktör Ersun Yanal ile bir araya gelen Başkan Muharrem Usta'nın, bütçeden transfere pay ayıramayacaklarını transferleri takas veya kiralık yoluyla gerçekleştirmenin yollarını bulmak zorunda olduklarını söylediği öğrenildi. Başkan Usta'nın ayrıca mevcut kadrodan futbolcu satılması halinde transfer yapabileceklerini söylediği ifade edildi. Bordo-mavililerin, Atiker Konyaspor'dan sağ kanat oyuncusu Ömer Ali Şahiner ve sezon başında da gündeme gelen Aston Villa'dan sağ bek Micah Lincoln Richards gibi oyuncular için nabız yokladığı ileri sürülmüştü. Antalyaspor'un forvet oyuncusu Samuel Eto'o'nun da adı Trabzonspor ile anılıyor.



Futbolculara terapi


Teknik direktör Ersun Yanal, ligde üst üste yaşanan puan kayıplarının ardından morali bozulan bordo-mavili futbolcuların motivasyonunu artırmaya çalışıyor. Antrenman öncesi öğrencileriyle saha kenarında sohbet eden deneyimli teknik adam, bu sohbetin ardından futbolcuların çalışmalar sırasında morallerinin yüksek olduğu görüldü. Ziraat Türkiye Kupası H Grubu'nda yarın sahasında Gümüşhanespor ile yapacağı maçın hazırlıklarına sakatlıkları devam eden Mustafa Akbaş katılmazken, Güray, Bero ve Castillo, takımdan ayrı salonda çalıştı.



Gümüşhanespor'da Trabzonspor heyecanı


Ziraat Türkiye Kupası'nda yarın deplasmanda Trabzonspor ile karşılaşacak olan 3. Lig ekibi Gümüşhanespor'da büyük heyecan yaşanıyor. Gümüşhanespor Başkanı Kaya Büyükbayraktar, büyük maça çok iyi hazırlandıklarını söyledi. Grup maçlarına puanla başlamak istediklerini belirten Büyükbayraktar, "Bunun çok zor bir iş olduğunu biliyoruz. Ancak kupada her türlü sürpriz sonuç alınabiliyor. Biz de bunu gerçekleştirmek istiyoruz" dedi.



Gençlere 'hazır ol' emri


Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal, Ziraat Türkiye Kupası'nda Gümüşhanespor karşısında Süper Lig'de forma şansı bulamayan genç oyuncuları oynatmayı planlıyor. Deneyimli teknik adam, genç yetenekler Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür'ün yanı sıra Azeri asıllı Rus golcü Ramil Sheidaev'e Gümüşhane maçı için 'hazır ol' talimatı verdi.




#Süper Lig
#Trabzonspor
#Ersun Yanal
7 years ago