|

Ve Bucaspor'da fırtına koptu!

PTT 1. Lig ekiplerinden Bucaspor, haftalardır koltuğu sallantıda olan teknik direktörü Sait Karafırtınalar'la yollarını resmen ayırdı.

Yeni Şafak
14:24 - 30/12/2014 Salı
Güncelleme: 13:26 - 30/12/2014 Salı
DHA

Yönetimle bir araya gelen Sait Karafırtınalar, alacağı konusunda anlaşma sağladıklarını ve karşılıklı olarak sözleşmesini fesh ettiklerini açıkladı. Bucaspor'un her zaman kalbinde ayrı bir yeri olduğunu ifade eden Karafırtınalar, "Buraya oyuncu, antrenör ve teknik adam olarak gururla hizmet ettim. Umarım takım en kısa sürede üst sıralara tırmanır. Bana her zaman destek veren oyuncularıma teşekkür ediyorum" dedi.


Yönetici Ünal Çimen'de kan değişikliğinin takıma yararlı olacağını ifade etti. Karafırtınalar'la dostane bir şekilde ayrıldıklarını dile getiren Ünal Çimen, "Hem maddi hem de sportif olarak kulübümüz zor günler geçirdi. Yeni yapılanmayla birlikte geleceğe güvenle bakacağız" diye konuştu.


Bucaspor'da 2010-11 sezonda Süper Lig'deki son 7 maçta dümene geçen Sait Karafırtınalar, 2011-2013 arasında takımı PTT 1'inci Ligi'nde çalıştırdı. 2012-13'te takımına play off oynatan teknik adam, bu sezon 15 maçta 3 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 da mağlubiyet alarak 15 puan topladı.


İlk aday Bahadır

Bucaspor yönetimi Sait Karafırtınalar'la yolların ayrılmasının ardından ilk aday olarak takımı geçen yıl da çalıştıran Mustafa Bahadır'ı gündemine aldı. Bahadır, sezon başında Balçova Yaşamspor'la anlaştıktan sonra maça çıkmadan ayrıldı. Sarı-lacivertlilerin listesinde Ümit Davala, Yılmaz Özlem ve Tavşanlı Linyitspor'dan ayrılan Ümit Turmuş da bulunuyor
#PTT 1. Lig
#Bucaspor
#Sait Karafırtınalar
10 yıl önce