|

Vida'ya 8 milyon euro

Beşiktaş’ın başarılı stoperi Domagoj Vida, Avrupa’nın önde gelen kulüplerinin radarına girdi. Hırvat basını, Fulham ve Monaco’nun 29 yaşındaki savunma oyuncusuna teklif yapmaya hazırlandığını öne sürdü. Monaco’nun ara transfer döneminin başlamasıyla, Vida için siyah-beyazlı kulübe 8 milyon Euro’luk teklif yapacağı öğrenildi.

Haber Merkezi
08:52 - 28/12/2018 Cuma
Güncelleme: 09:02 - 28/12/2018 Cuma
Yeni Şafak
Vida bu sezon Beşiktaş formasıyla 22 resmi maça çıktı.
Vida bu sezon Beşiktaş formasıyla 22 resmi maça çıktı.

Devre arasında kadrosunda revizyona gidecek olan Beşiktaş’ta, performansları iyi olmayan futbolcuların yanında, yüksek teklif gelecek oyuncular da satılacak.

Siyah-beyazlı kulübün başkanı Fikret Orman, ara transferde köklü değişiklikler olacağını söylerken, teknik direktör Şenol Güneş’in raporunu beklediklerini ifade etmişti. Beşiktaş yönetimi, ayrılacak isimlerden sonra takıma yapacağı yeni takviyeler için de kaynak arayışına başladı. Bu çerçevede yüksek bonservis teklifi gelecek olan futbolcuları da satma kararı alan siyah-beyazlılarda Vida’ya teklifler gelmeye başladı.

Deneyimli stopere İngiltere ve Fransa’dan talip var. Hırvat basını, Fulham ve Monaco’nun 29 yaşındaki savunmacıya teklif yapmaya hazırlandığını öne sürdü. Vida, ortaya koyduğu performansla Avrupa’nın önde gelen kulüplerinin radarına girmeyi sürdürüyor.

Bedelsiz olarak gelmişti

Teknik direktör Şenol Güneş’in siyah-beyazlı yönetime kadroda tutulması yönünde rapor verdiği tecrübeli oyuncuyla ilgili sürpriz bir iddia geldi. Hırvat basını, İngiltere’den Fulham ile Fransa’dan Monaco’nun Vida için önümüzdeki günlerde Beşiktaş’ın kapısını çalmaya hazırlandığını öne sürdü.

Haberde, mali olarak tasarruf tedbirleri alan siyah-beyazlıların cazip bir teklif gelmesi halinde, 29 yaşındaki futbolcunun takımdan ayrılmasına izin verileceği de belirtildi.

Domagoj Vida, Beşiktaş’a geçen sezon kış transfer döneminde bedelsiz olarak gelmişti. Siyah-beyazlı formayla 40 resmi maça çıkan Hırvat yıldız, 1 gol attı. Monaco’nun Vida için 8 milyon Euro’yu gözden çıkardığı ve transfer döneminin başlaması ile birlikte Beşiktaş’a teklif yapacağı öğrenildi.

  • Monaco’nun bir diğer hedefinin ise Beşiktaş’tan ayrılan Pepe olduğu öğrenildi.



#Domagoj Vida
#Beşiktaş
5 yıl önce
default-profile-img