|

Yıldırım Demirören TFF'den istifa etti

İstifa edip etmeyeceği uzun zamandır tartışılan Yıldırım Demirören, TFF'den istifa ettiğini açıkladı. Demirören, neden istifa ettiğini "İDDİAA, Misli.com'un Demirören Holding bünyesine katılımından ve sözleşmelerin devri yasal olarak tamamlandığından dolayı görevimden istifa ediyorum" cümleleriyle açıkladı. Olağanüstü kongreye kadar TFF Başkanlığı görevini Hüsnü Güreli'nin yürüteceği öğrenildi.

Yeni Şafak
14:25 - 28/02/2019 Perşembe
Güncelleme: 14:42 - 28/02/2019 Perşembe
Yeni Şafak
Yıldırım Demirören.
Yıldırım Demirören.

Yıldırım Demirören, Türkiye Futbol Federasyon Başkanlığı'ndan istifa etti.

  • TFF Başkanı Yıldırım Demirören, yaptığı açıklamada "26 Şubat 2012'den beri sürdürmekte olduğum Türkiye Futbol Federasyon Başkanlığı'ndan İDDİAA, Misli.com'un Demirören Holding bünyesine katılımından ve sözleşmelerin devri yasal olarak tamamlandığından dolayı görevimden istifa ediyorum" ifadelerini kullandı.

İstifası bekleniyordu

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in yönetimindeki Demirören Holding'in iştiraki Şans Girişim'in spor bahisi ihalesine katılması çeşitli polemiklere neden olmuştu.


Spor kamuoyunın bir kısmı Demirören'in istifa etmesi gerektiğine dair haberler ve sosyal medya paylaşımları yapmış, Demirören'den bu süreçte herhangi bir açıklama gelmemişti.

#TFF
#Yıldırım Demirören
5 yıl önce