|

5 kameralı telefonu ile geliyor

LG yeni dönemde piyasaya süreceği V40 modeli ile yine rekabeti kızıştıracağa benziyor. 5 kamera yerleştireceği telefonu ile iddialı bir çıkış yakalamayı planlayan Güney Koreli teknoloji devinin, rakiplerini bu konuda nasıl zorlayacağı merak ediliyor.

Yeni Şafak
15:44 - 27/06/2018 Çarşamba
Güncelleme: 15:51 - 27/06/2018 Çarşamba
Yeni Şafak
Yeni döneme iddialı bir atılım ile girecek.
Yeni döneme iddialı bir atılım ile girecek.

Güney Koreli teknoloji devi LG, bu yıl V30S ThinQ ve V35 ThinQ modellerinde beklenilen başarıyı yakalayamadı. Rekabetin ciddi anlamda kızıştığı bu yılda çerçevesiz ekran tasarımı mobil cihaz pazarının başlıca rekabet konusu oldu. LG’de bu konuda atılımını yaptı lakin tasarım anlamında rakiplerinin bir adım gerisinde kaldı.

Yeni döneme V40 modeli iddialı bir giriş yapmaya hazırlanan LG, G7 modelinde olduğu gibi yine çentikli OLED ekran kullanmaktan vazgeçmeyecek. Ama teknoloji devi diğer firmalara göre farkını kamera kanadında ortaya koyacak.


V40 modeli ile pazara yeniden ciddi bir giriş yapmaya hazırlanan üretici, cihaza 5 adet kamera yerleştirmeyi planlıyor. Söz konusu kameraların 3 tanesinin arkada 2 tanesinin ise ön tarafta yer alacağı ifade ediliyor. Huawei P20 Pro ile gündeme gelen 3 adet ana kamera LG ile devam edeceğe benziyor. Ayrıca ön tarafa yerleştirilen 2 kameranın yüz tanıma kilidi özelliğini de yerine getireceği düşünülüyor.

LG V40 modeli ile cihazın arkasına yerleştireceği 3 kameranın yanı sıra park izi okuyucundan da vazgeçmiyor. Hal böyle olunca teknoloji devinin yeni cihazının arkası bir hayli kalabalık olacak gibi görünüyor. Firmanın bu estetiği nasıl sağlayacağı ise hayranları tarafından merak ediliyor.

#LG
#V40
#5 kamera
6 yıl önce