|

Düz dünyacılardan Elon Musk'a komik cevap

Dünya düz iddialarının gün geçtikçe yaygınlaşmasına, Elon Musk'ta kayıtsız kalamadı. Mars'a koloni kurabilmek için hazırlıklar yürüten Musk, her zamanki gibi Twitter adresinden espirili bir dille eleştiride bulundu. İşin garip tarafı ise Düz Dünya Topluluğu'nun duruma komikçe verdiği cevap oldu.

Yeni Şafak
14:11 - 30/11/2017 Perşembe
Güncelleme: 14:36 - 30/11/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Elon Musk, Dünya'nın düz olduğunu savunanlara cevap vermekten kendini alı koyamadı.
Elon Musk, Dünya'nın düz olduğunu savunanlara cevap vermekten kendini alı koyamadı.

Dünya düz tartışmaları sosyal medyanın gündeminde daha sıkı bir yer almaya başladı. Hatta Düz Dünya Topluluğu adındaki topluluk finansal gücü ve etkin kullandıkları sosyal medya ile gün geçtikçe daha çok insanı Dünya’nın düz olduğuna inandırmaya devam ediyor.

Mars’a koloni kurmak için büyük çalışmalara imza atan, uydu ve uzay teknolojileri deyince akla ilk gelen kişilerden biri olan Elon Musk, bu söylentilere kayıtsız kalamadı. Her zamanki gibi Twitter hesabından espirili ve eleştirel bir dille dünyanın düz olduğuna inanlara cevap veren Musk’a, Düz Dünya Topluluğu’nün Twitter hesabından komik birde cevap geldi.



  • “Neden oralarda hiç Düz Mars Topluluğu yok?”


  • "Merhaba Elon, soru için teşekkürler. Dünya'nın aksine Mars'ın yuvarlak olduğu gözlemlendi. Umarız harika bir gün geçirirsin!"

İşin tuhaf tarafı ise bu denli bir gruba bilimin gerçeklerini hiçe sayarak verilen hesap onayı tartışılması gereken konular arasında yerini alıyor.

#Düz dünya
#Twitter
#Elon Musk
6 yıl önce