|

Facebook hesabı nasıl açılır? İşte Facebook hesabı açarken takip etmeniz adımlar

Facebook hesabı nasıl açılır. 2 milyardan fazla kullanıcı sayısına sahip Facebook, her geçen gün açılan yeni hesaplarla birlikte büyümeye devam ediyor. Şayet sizde yeni bir Facebook hesabına sahip olmak istiyorsanız aşağıdaki adımları takip edin. İşte Facebook hesabı açarken takip etmeniz adımlar...

Yeni Şafak
15:08 - 1/07/2018 воскресенье
Güncelleme: 15:09 - 1/07/2018 воскресенье
Yeni Şafak
Sosyal medya devi Facebook'un kullanıcısı sayısız her geçen gün büyümeye devam ediyor.
Sosyal medya devi Facebook'un kullanıcısı sayısız her geçen gün büyümeye devam ediyor.

Facebook dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformları arasında yerini alıyor. Her geçen gün yeni üye kaydı yapan Facebook büyümeye devam ediyor. Ayrıca birçok Facebook kullanıcısı birden çok hesap açarak kullanıcı sosyal medya devinin kullanıcı sayısının artmasına neden oluyor. Peki Facebook hesabı nasıl açılır.


Facebook hesabı nasıl açılır?

Facebook hesabı kolaylıkla bazı adımları tamamlayarak açılabiliyor. Bunları şöyle açıklamak mümkün.

1. Adım:
Facebook hesabı açabilmek için ilk olarak bir mail adresine sahip olmanız gerekiyor. Hotmail, Gmail veya Yahoo gibi platformlardan bir hesap oluşturarak bir mail adresine sahip olabilirsiniz. Şayet mail adresi almayla uğraşamam derseniz telefon numarası ile de giriş yapabilirsiniz. Lakin Facebook bildirimleri ve güvenlik işlemlerini kolayca yapabilmeniz için biz bir mail adresi almanızı tavsiye ediyoruz.


2. adım:
sitesine giriş yapmanız gerekiyor

3. adım:
Facebook adresine girişinizi yaptınız. Şimdi ana sayfada yer alan Hesap Aç yazısının altında yer ala ad, soyad, mail adresi, şifre, doğum günü ve cinsiyet ibarelerinin belirtildiği boşlukları eksiksiz ve doğru bir şekilde doldurun. Sonrasında hesap aç butonuna tıklayın.
4. adım:
Yukarıdaki işlemlerin sonunda Facebook hesabı açmak için kullandığınız mail hesabına gelen doğrulama kodu veya telefon ile hesap açma işlemi yaptıysanız telefonunuza gelen doğrulama kodunu ekranda yer alan bölüme doğru bir şekilde girin ve onaylayın.

Bu işlemleri tamamladıktan sonra adınıza açılmış bir Facebook hesabına sahip olacaksınız. Facebook bu aşamadan sonra sizi profilinize yönlendirerek temel adımları tamamlamanızı sağlayacaktır.

#Facebook
#Hesap açma
#​Facebook hesabı nasıl açılır?
#Facebook hesap açma
6 лет назад