|

Galaxy S10'un en net fotoğrafı sızdırıldı

Samsung’un önümüzdeki ay tanıtacağı Galaxy S10 için sızıntılar gelmeye devam ediyor. Delikli ekran tasarımıyla gelecek modelin en net fotoğrafı Evan Blass tarafından paylaşıldı.

Yeni Şafak
14:47 - 5/01/2019 Cumartesi
Güncelleme: 14:50 - 5/01/2019 Cumartesi
Yeni Şafak
Samsung Galaxy S10 için yapılan konsept tasarımlar.
Samsung Galaxy S10 için yapılan konsept tasarımlar.

Güney Koreli teknoloji devi Samsung da yeni bir akıllı telefon tanıtmadan önce sızıntılarla gündeme gelmeyi son yıllarda kullanıyor. Bu nedenle merakla beklenen Galaxy S10 hakkında neredeyse her hafta bir sızıntı haberi duyuyoruz. Son birkaç aydır paylaşılan sızıntılar sayesinde cihazın neredeyse tüm özelliklerini duyduk.


Galaxy S10 söylentileri, telefonun çentik alanını küçültmek için ön kamerayı bir deliğe yerleştireceğini söylüyordu. Ancak telefonu daha önce gerçek bir fotoğrafta görmemiştik. Yeni paylaşılan bu görüntü, bir çizim değil ve genellikle güvenilir olan sızıntı kaynağı Evan Blass'tan geldi.


Blass'ın bir sonraki tweet'ine göre Galaxy S10, telefon ve saat gibi diğer cihazları kablosuz şarj edebilme yeteneğine sahip olacak. Bu özelliği geçen sene Ekim'de çıkan Huawei Mate 20 Pro'da görmüştük. Samsung, bu "ters kablosu şarj" fikrini yaygınlaştırmak, Huawei'nin satılmadığı ABD gibi pazarlara yaymak istiyor olabilir.

#Samsung
#Galaxy S10
#Akıllı telefon
5 yıl önce