|

Google Haritalar hediye dağıtıyor

Google, geçtiğimiz üç yıl boyunca Yerel Rehberler programını kullananlara hediyeler dağıtıyordu. Şimdi de Yerel Rehberler programı aracılığı ile Google Haritalar, kullanıcılarına çeşitli hediyeler sunmaya başladı.

Yeni Şafak
10:54 - 27/04/2018 Cuma
Güncelleme: 10:57 - 27/04/2018 Cuma
Diğer
Google Haritalar uygulaması kullanıcılarına hediyeler vermeye hazırlanıyor.
Google Haritalar uygulaması kullanıcılarına hediyeler vermeye hazırlanıyor.

Google Haritalar, yeterli sayıda restoranı puanlamanız veya yerel etkin noktalarda fotoğraf yüklemeniz halinde size indirimli dijital filmler, ücretsiz Google Play Müzik içerikleri gibi çeşitli ödüller dağıtıyor. Hediyeler işin içine girince kullanıcılarda etkileşimi artırdı.

Google Haritalar şimdilerde, indirimli sinema biletlerini vermek için Atom Tickets ile ortaklı kuracak. Şanslı kullanıcılar, istenilen görevleri yerine getirmeleri sonrası tiyatro biletlerinde 5 dolar’a kadar indirim kazanabilecek. Sınırlı bir süre için uygulamaya sunulan yöntem 3 Haziran’da sona erecek.

Sorun şu ki, Google bu ödül için tam olarak sizden ne istediğini şimdilik gizli tutuyor. Ancak Android Police’nin açıklamasına göre, şu anlık durumun kesintiye uğraması mümkün olduğundan Google net bir açıklamada bulunmamıştı. Bu noktada şanslı kullanıcıların, ödülü aldıkları kesinleştikten sonra Atom Tickets uyulamasını yüklemeleri ve promosyon kodunu girmeleri bekleniyor. Şu anlık uygulamanın ülkemizde kullanılıp kullanılmayacağı bilinmemekle birlikte, kullanılırsa büyük ilgi göreceği düşünülüyor.

#Google
#Haritalar
#hediye
6 yıl önce
default-profile-img