|

iPhone X Plus'a dair ilk ciddi sızıntı

Apple’ın yeni bir iPhone X versiyonu üreteceği konuşuluyor, ancak bu iddialar güvenilir kaynaklar tarafından desteklenmiyordu. Bugün LG’nin Vietnam’daki fabrikasından, iPhone X Plus’a ait olduğu söylenen ekranların fotoğrafları sızdırıldı.

Yeni Şafak
10:55 - 27/02/2018 Salı
Güncelleme: 11:00 - 27/02/2018 Salı
Yeni Şafak
iPhone X çerçevesiz ekran tasarımıyla büyük beğeni topladı.
iPhone X çerçevesiz ekran tasarımıyla büyük beğeni topladı.

Çerçevesiz ekran tasarımına sahip olan iPhone X, iPhone 8 Plus’dan daha büyük ekrana sahip olmasına rağmen gövdesi daha ufak. Bu nedenle Apple hayranları büyük bir merakla iPhone X Plus modelinin çıkmasını bekliyor ve en ufak bir söylenti bile kullanıcıları heyecanlandırabiliyor.

  • Apple tarafından resmi bir açıklama yapılmasa da iPhone X Plus’a dair ilk inandırıcı sızıntı gerçekleşti. LG’nin Vietnam’daki fabrikasında çekildiği iddia edilen fotoğraflar, iPhone X’e benzeyen 6.5 inş büyüklüğünde ekran ön kaplamaları ve grafik sayısallaştırıcı yüzeyleri içeriyor.

  • İlk fotoğraf ekranın ön yüzeyini gösteriyor. Bu fotoğraflarda cihazın ekranının 6.5 inç olduğu belli oluyor ve iPhone X’in çentiği de görülüyor. Alt bölümde elektronik bağlantıların göründüğü parçanın ise deneme üretiminden alındığı söyleniyor.

  • İkinci fotoğrafta ise grafik birimini görüyoruz. Telefona dokunmatik özelliğini veren bu yüzeylerin göründüğü fotoğrafta çok fazla detay yok. Ancak cihazın üst kısmında bulunan kamera ve sensörler net bir şekilde görünüyor. Bu bölüme dikkatlice bakılırsa iPhone X’e özel bir tasarım olduğu fark ediliyor.

Apple’ın 2018’de de geçtiğimiz yıl gibi 3 yeni model tanıtacağı söyleniyor. Bunlardan iki tanesi 5.8 inç(ikinci nesil iPhone X) ve 6.5 inç(iPhone X Plus) OLED ekran kullanacağı söyleniyor.

#Apple
#iPhone X
#sızıntı
6 yıl önce