|

Snapchat Drone üretecek

Popüler sosyal paylaşım platformu Snapchat, yazılım kanadının haricinde donanım kanadınada güç katmak için Ctrl Me Robotics adında bir firmayı bünyesine kattı. Söz konusu firmadan Drone üretimi yapmayı hedefleyen Snapchat, yeni dönemde kullanıcılarına renkli yenilikler sunmayı hedefliyor.

Yeni Şafak ve
15:20 - 28/05/2017 Pazar
Yeni Şafak
Gençler arasında popüler sosyal paylaşım platformu Snapchat, yeni satın aldığı şirket ile Drone işine girmeyi planlıyor.
Gençler arasında popüler sosyal paylaşım platformu Snapchat, yeni satın aldığı şirket ile Drone işine girmeyi planlıyor.

Ünlü sosyal paylaşım platformu Snapchat, platformuna yerleştirdiği yazılım özellikleri ile gençlerin ilgisinin büyük çoğunluğunu üstüne çekmeyi başardı. Hatta Facebook gibi bir çık sosyal paylaşım platformlarına da özellikleri ilham oldu.

Sosyal medya konusunda uzman olan platform şimdide Ctrl Me Robotics adlı firmayı satın alarak donanımsal anlamda yeniliklere yelken açmaya çalışıyor. Bildiğiniz gibi firma daha öncesinde kullanıcılarını gözlük teknolojisi ile buluşturmuştu. Şimdi ise yeni aldığı şirket sayesinde Drone ile buluşturmayı hedefliyor.

Ayrıca giyilebilir teknoloji konusunda da çalışmalar yürüten sosyal medya devi, bu özelliğini şayet Drone ve sosyal medya ile tamamlarsa ortaya kullanıcıları için yeni eğlenceli mecralar çıkacak gibi görünüyor.

1 milyon dolarlık bir anlaşma ile Snapchat’in bünyesine katılan Ctrl Me Robotics firması, faaliyetine ismini değiştirmeden devam edecek. Ayrıca iki firma arasında yapılan anlaşmada ayrıntılar hakkında henüz bilgi yer almıyor.

#Snapchat
#Drone
#Ctrl Me Robotics
7 yıl önce