|

İmamoğlu kara paraları sayan adamlarını sattı: Usul hatası var

Hüseyin Berk
21:44 - 13/03/2024 Çarşamba
Güncelleme: 21:44 - 13/03/2024 Çarşamba
Yeni Şafak

CHP'li İBB çalışanlarının çanta çanta para saydığı görüntülerde, CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun kasası Fatih Keleş'in yanı sıra, sahibi olduğu İmamoğlu İnşaat’ın Genel Müdürü Tuncay Yılmaz'ın da olduğu ortaya çıkmıştı. Katıldığı canlı yayında, para kulesine ilişkin konuşan İmamoğlu, "Öyle olmaması gerekirdi. Usul açısından doğru değil." ifadelerini kullandı.

CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun 'kasası' olarak bilinen Fatih Keleş'in bir avukatlık bürosunda bavullar dolusu parayı saydığı sıradaki görüntüleri ortaya çıkmıştı. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından da soruşturma başlatılan konuya ilişkin CHP İstanbul İl Başkanlığından,
"Görüntüler, CHP İstanbul İl Başkanlığı binasının 2019 yılında satın alınmasıyla ilgilidir"
savunması gelmişti.

CHP’lilerin milyonlarca liralık parayı saydığı videoda, Keleş'in yanı sıra, sahibi olduğu İmamoğlu İnşaat’ın Genel Müdürü Tuncay Yılmaz'ın da olduğu ortaya çıkmıştı.

İmamoğlu, Habertürk TV canlı yayınında konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

İmamoğlu kara paraları sayan adamlarını sattı: Usul hatası var

Para sayan adamlarını topun ağzına atan İmamoğlu,
"Öyle olmaması gerekirdi. Bir iş öyle olmaması gerekirdi. Usul açısından hatalı, eksik. Hayatım bu işle geçti. İş yaşamım var. Usul açısından doğru değil ama Türkiye'de bu var mı? Var. Başka partilere girersek işin içinden çıkamayız."
diye konuştu.



#Ekrem İmamoğlu
#CHP
#İstanbul Büyükşehir Belediyesi
1 ay önce