10 bin liralık gasp anı kamerada
15:31, 10/08/2019, CumartesiG: Güncelleme: 16:05, 10/08/2019, Cumartesi

10 bin liralık gasp anı kamerada

Arnavutköy'de bayram öncesi işçilerin maaşını vermek için bankadan 110 bin TL para çeken Yılmaz Karakaş gaspçıların hedefi oldu. Firma sahibinin darp edilerek içi para dolu poşetin alınma anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı. Olay, Arnavutköy Anadolu Mahallesi, Yıldırım Beyazıt Caddesi'nde bulunan bir tekstil firmasında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Kurban Bayramı öncesi işçilerine bayram harçlığı ve maaşlarını vermek üzere bankadan para çeken Yılmaz Karakaş, bankadan çıktıktan sonra 4 kişilik gasp çetesi tarafından takip edildi. Bankadan çektiği 110 bin lirayı bir poşete koyan Karakaş, aracına binerek iş yerine doğru hareket etti. İş yerine gelen Karakaş aracını park etti.

Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026