15:43, 11/07/2026, Cumartesi
Hayırsever çiftçiden anlamlı ikram: 30 ton karpuzu ücretsiz dağıttı
Bitlis'in Ahlat ilçesinde çiftçi Mesut Subaşı, Adana'da yetiştirdiği 30 ton karpuzu memleketine göndererek vatandaşlara ücretsiz dağıttı. Meydanda uzun kuyruklar oluşurken, yüzlerce kişi hayırsever çiftçinin ikramından faydalandı.
Bitlis'in Ahlat ilçesinde yaşayan hayırsever çiftçi Mesut Subaşı, bu yıl da geleneğini sürdürerek hemşehrilerine ücretsiz karpuz dağıttı. Hem Ahlat'ta hem de Adana'da çiftçilik yapan Subaşı, Adana'da hasat ettiği 30 ton karpuzu tırla memleketine gönderdi. Selçuklu Çarşısı Meydanı'nda gerçekleştirilen ücretsiz dağıtıma vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Karpuz alabilmek için uzun kuyruklar oluşurken, dağıtım kontrollü şekilde gerçekleştirildi. Yoğunluk nedeniyle bölgede zaman zaman trafik de oluştu. Vatandaşlardan Yakup Yürikli, Mesut Subaşı'nın her yıl benzer yardımlarda bulunduğunu belirterek, "Allah razı olsun. Her yıl bu güzelliği yaşıyoruz. Kesesine bereket." ifadelerini kullandı. Her yıl gelenek haline gelen ücretsiz karpuz dağıtımı, ilçe halkı tarafından memnuniyetle karşılandı.

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.