|
Acaba ders alırlar mı?

Sanlı kaptanın söylediği gibi Ali Koç gerçekten KOÇ gibi konuştu. Türk futbol tarihinde ilk defa, yapılan hataları açık yüreklilikle itiraf eden bir yönetici porofili izleme şansına sahip olabildik en sonunda... Bir devrime önayak oldu sayın Ali Koç!.. Darısı diğer yöneticilerimizin başına!..

Sayın Koç''un bu konuşması ister istemez bizlere bir başka olayı, yakın geçmişte siyah beyazlı camiayı yürekten yaralayan hoca gönderme macerasını anımsattı!..

Aslında sadece anımsatmakla kalsa yine de iyi ama Ali Koç konuştukça tüm kartalseverler gibi biz de utancımızdan adeta yerin dibine girdik desek işin doğrusunu ifade etmiş oluruz!..

Hepimiz puan cetvelinde Fenerbahçe ve Beşiktaş''ın yerini ve Aragones hakkında yazılan çizilen her şeyi çok iyi biliyoruz..

Görsel ve yazılı basın günlerdir Fenerbahçe''nin hocasını yerden yere vuru-yor!.. Biran önce kellesi istenilen Aragones için herkes adeta seferber olmuş durumda!..

Şimdi lütfen bir an için hafızanızı yoklayın!.. Sadece bir maç kaybeden Ertuğrul Sağlam için basın hiç böyle bir kampanya yaptı mı? Ertuğrul''un gönderilmesi için basında böylesine benzeri bir hareketlenme oluştu mu?..

Ayrıca biz herzaman vurguladık.. Karşı olduğumuz ve Beşiktaş camiasına asla yakıştıramadığımız husus, Ertuğrul hocanın takımdan gönderiliş tarzı!. Bu tarzın Ertuğrul öncesinde de aynen uygulanması!..

Şimdi çok haklı olarak, Aragones''in de bir müddet sonra Fenerbahçe''den uzaklaştırılacağını düşünebilirsiniz!..

Ancak Fenerbahçe hiç olmazsa bunu adabına uygun şekilde yapacak. Bunca puanı kaybeden hocalarına şu anda öyle gösterişten değil, gerçekten arka çıkmaları ve erdemli bir davranışla kayıplarda kendilerinin de payı olduğunu vurgulamaları bunun en başta gelen kanıtları!..

Ne dersiniz acaba bizim Beşiktaş yönetimi tüm bu olanlardan gereken dersi almış mıdır?..

Bakalım zaman ne gösterecek?..

Yine de biz aklımıza gelen bir temenniyi şimdiden hatırlatmakta fayda görüyoruz!..

Allah Mustafa hocayı ayni akıbete uğramaktan korusun!..

15 yıl önce
Acaba ders alırlar mı?
Tevradî bir mitin Kur’anî bir kıssa ile tashihi
i-Nesli anlaşılmadan siyaset de olmaz, eğitim de…
İç talebe ilişkin öncü göstergeler ilave parasal sıkılaştırmaya işaret ediyor!
Enerjide bağımsız olmak
Târihin doğru yerinde durmak