|

Bakan Demir: Samsun daha da büyüyecek

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, Yağız Spor Kompleksi'nin açılışında Samsun'un büyümeye ve gelişmeye devam edeceğini söyledi.

Adnan Bahadır
00:00 - 3/08/2009 Pazartesi
Güncelleme: 16:46 - 3/08/2009 Pazartesi
Yeni Şafak
Bakan Demir: Samsun daha da büyüyecek
Bakan Demir: Samsun daha da büyüyecek

Bayındırlık ve İskan Bakanı Mustafa Demir, Samsun'da Yağız Spor Kompleksi'nin açılışına katıldı. Samsun'un birçok alanda geliştiğini söyleyen Demir, açılan kompleksin bunun bir göstergesi olduğunu ifade etti. Tesisin Samsun'a ayrı bir vizyon katacağını da belirten Demir, Kuzey Anadolu Bölgesinin en büyük şehri Samsun'un marka olma yolunda büyük gelişmeler sağladığını da sözlerine ekledi. Açılan tesisisin konumu ve özelliği gereği Samsun'a büyük katkı sağlayacağını vurguladı. Ülkenin içinde bulunduğu global krizle birlikte, Türkiye'nin dünyada en az zararı yaşayan ülkelerden biri olduğunu söyleyen Bakan Demir, "Krizi hafif atlatmamızı sağlayan şehirlerden birisi de Samsun. Bu il büyümeye devam edecek." dedi. Bakan Demir, Samsun'da geçmişte olduğu gibi bu yıl da yatırımların koordineli bir şekilde yapılmasının sağlanacağı açıkladı. Açılışı gerçekleşen Yağız Spor Kompleksi sahibi Halit Kol, açılış öncesi kompleksin manevi anahtarını Bakan Mustafa Demir'e takdim etti.


DEMİR'DEN BİRLİK ÇAĞRISI

Demir açılış konuşmasında protokole seslenmeyi unutmadı. Tüm Milletvekillerinin, iktidar yada muhalefet ayırmaksızın birlik içinde hareket etmeleri doğrultusunda yönlendirmelerde bulunan Demir, tüm İl Özel İdarelerinin, Kamu kuruluşlarının, Yerel yönetimlerin, sivil topum örgütleri temsilcilerinin basınıyla görseliyle birlikte, ilçe ve köylere kadar ulaşarak kalkınma istikrarını yakalayıp arttırmamız gerektiğini ifade etti. Açılışa Bakan Mustafa Demir'in yanı sıra AK Parti Samsun Milletvekili Fatih Öztürk ve Cemal Yılmaz Demir, CHP Samsun Milletvekili Suat Binici, Canik Belediye Başkanı Osman Genç, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, Sağlık İl Müdürü Mustafa Erkasap ve birçok davetli katıldı.

15 yıl önce