|

DAS, bölgenin sporcu ajansını kuruyor

Gaziantep'i Erkekler Bölgesel Basketbol Liginde temsil edecek olan DAS Basketbol Kulübü, Elazığ, Malatya, Ş.Urfa, Diyarbakır, Kilis, Adıyaman ve Hatay'ı içine alacak bölge sporcu ajansı kurmak için harekete geçti.

Kadir Akkurt
00:00 - 4/11/2009 Çarşamba
Güncelleme: 15:43 - 4/11/2009 Çarşamba
Yeni Şafak
DAS, bölgenin sporcu ajansını kuruyor
DAS, bölgenin sporcu ajansını kuruyor

Ajans kurulum çalışmalarının başlatılması için Jimmy Joker'de düzenlenen danışma toplantısına, DAS Kulübü Kurucu Başkanı Nazmi Özkoyuncu, Yönetim Kurulu Üyeleri Yahya Dörterler, Akif Tutkuşu, Salih Bilgi, Murat Ekmekçi, Zeki Özkoyuncu,Savaş Oğuz ve Ertan Büyükiplikcinin yanı sıra, Antrenör Ekrem Yılmaz ve tüm sporcular katıldı. Toplantı öncesi DAS Basketbol takımının yeni sezon öncesi yaptığı hazırlık maçlarını içeren sinevizyon gösterisi büyük beğeni topladı. Dolphin Ajans Spor Kulübünün bölgenin sporcu ajansı olma yolunda kendine yeni bir misyon edindiğini belirten Kurucu Başkan Nazmi Özkoyuncu, sporcu ajansı ile bölgedeki birçok genç yeteneği Türk Basketboluna kazandırmayı planladıklarını söyledi.

Sporcu Ajansının bölgedeki tüm gençlere kendilerini ispatlama şansı tanıyacağını anlatan Özkoyuncu, "Kurulum çalışmalarını başlattığımız sporcu ajansında Basketbolun yanı sıra, Futbol ve Voleybolda olacak. Yerelden başlatacağımız bu atılım sayesinde gençlerimize Milli Takımın ve büyük kulüplerin kapısının açılmasını hedefliyoruz" dedi. Bu kapsamda 2010 yılının mart ayında Gaziantep'te çok geniş bir turnuva düzenlemeyi planladıklarını kaydeden Özkoyuncu, "Gaziantep'te düzenlenecek olan sporcu ajansı seçmeleri Basketbol, Futbol ve Voleybol dallarında gerçekleştirilecek. Bu seçmelere tüm bölgemizdeki gençlerin katılımını bekliyoruz" diye konuştu. Özkoyuncu, sporcu ajansının Gaziantep'te faaliyetlerini sürdürebilmesi için Büyükşehir, Şehitkamil ve Şahinbey belediye başkanlarından da destek beklediklerini ifade etti.





14 yıl önce