|

"Kimse Vezirköprüdeki değişimi hafife almasın"

Vezirköprü Belediye İbrahim Sadık Edis, "3 yıl önce 13.5 milyon TL borca sahip belediyeyi konuşuyorduk. Bu gün ise, hastane arsası sorunu çözüldü. Kızılcaören köyü bölgesindeki arsasının ödemesi yapıldı, yazışmaları tamamlandı. Kimse Vezirköprü'deki bu değişimi hafife almasın, Vezirköprü Belediyesi artık çalışıyor" dedi.

Emre Ayaz
00:00 - 10/02/2012 Cuma
Güncelleme: 19:02 - 10/02/2012 Cuma
Yeni Şafak
"Kimse Vezirköprüdeki değişimi hafife almasın"
"Kimse Vezirköprüdeki değişimi hafife almasın"

Samsun'un Vezirköprü İlçesi Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, ilçede yapılan hizmetlerle ilgili açıklama yaptı. Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis açıklamasında, "3 yıl önce 13.5 milyon TL borca sahip belediyeyi konuşuyorduk. Vezirköprü Belediyesi çalışanlarının maaşını ödeyemiyordu. Bu gün ise, hastane arsası sorunu çözüldü. Kızılcaören köyü bölgesindeki arsasının ödemesi yapıldı, yazışmaları tamamlandı. İmar Planı yapılıyor. Kimse Vezirköprü'deki bu değişimi hafife almasın, Vezirköprü Belediyesi artık çalışıyor. Vezirköprümüz artık kabuğunu kırdı ve değişim hareketine geçti" diye konuştu. Başkan Edis, "Vezirköprü'nün hizmet aracı patikadan asfalta çıktı ve hızını aldı. Hiç kimse Vezirköprü aracının hızını kesmeye çalışmasın, çünkü Vezirköprü'nün de, Vezirköprülünün de kaybetmeye tahammülü kalmadı" dedi.


HİZMET ENERJİMİZİ KİMSE KESEMEZ

"Herkesin düşünmesi gerekiyor" diyen Başkan Edis, "Vezirköprü'de su, çöp hizmetleri problem olmaktan çıkmış. Kamulaştırma çalışmalarımız, yol genişletme çalışmalarımız, park bahçe çalışmaları, hizmet aracı alımları, eğitim ve sosyal yaşam alanı çalışmalarımız almış başını gidiyor. Sürekli kendi kaynaklarını kullanarak üreten, satarak değil alarak büyüyen bir belediye haline gelmişiz. Hala bu tekere çomak sokmak isteyenlere son sözüm, Vezirköprü'nün hizmet aracı patikadan asfalta çıktı ve hızını aldı. Hiç kimse Vezirköprü aracının hızını kesmeye çalışmasın, çünkü Vezirköprü'nün de, Vezirköprülünün de kaybetmeye tahammülü kalmadı" diye konuştu. Başkan Edis, "Bugüne kadar gözle görülür tek bir fikir, tek bir proje üretmeden, sadece karalama siyaseti yapanlar, milletin ak dediğine, menfaati gereği kara diyebilenleri, milletimiz çoktan hafızasından silmiştir. Göreve geldiğimiz günden beri hiç durmadan çalışıyor, sürekli yeni projeler üretiyoruz. Hiç kimse bu ilçenin hizmet tekerine taş koymasın. Vezirköprü 3 yıl önce hizmet yolculuğunda hızını almış ve bu yolda hızını artırarak devam etmektedir. Hiç kimsenin de hızımızı kesmesine müsaade etmeyeceğiz" dedi.

12 yıl önce