|

Vekil Demir: Hizmet sevdalısıyız

Tokat Başçiftlik ilçesinde geleneksel olarak düzenlenen pilav gününe Tokat Milletvekili Prof. Dr. Osman Demir, AK parti Reşadiye İlçe Başkanı Yusuf Avşar, Başçiftlik ilçe Başkanı, İl genel meclis üye adayları L.Daim Namlı, Mehmet Kaya, Bereketli Belediye Başkanı Hasan Yücel ve birçok partili katıldı.

Adem Yıldırım
00:00 - 24/02/2009 Salı
Güncelleme: 15:28 - 24/02/2009 Salı
Yeni Şafak
Vekil Demir: Hizmet sevdalısıyız
Vekil Demir: Hizmet sevdalısıyız

Başçiftlik kahvesinde yapılan toplantıda konuşan Başçiftlik Belediye Başkanı Recep Gökçe, "Yaptığımız hizmetlerle ve tercihlerle keşke dememek için seçimlerde doğru tercih yapmak gerekir. İnsanların koltuk ve makam sevdası değil bölgesine hizmet etmesi daha önemli bir yaşantıdır. Eşim, dostum, akrabam diye değil bölgem, ülkem yatırımlar diye oy vermeliyiz. Davos'ta dik duruşuyla dünyayı şaşkına çeviren Başbakanı o makama gönderenler olarak gurur duyuyoruz. Vereceğimiz oyların, bizden sonrakiler için umut olmasını diliyoruz."dedi.

Toplantıda söz verilen Tokat AK Parti Milletvekili Prof. Dr. Osman Demir konuşmasında; "29 Mart seçimleri geldi. Allah hayırlı eylesin. Listelerimize başvuru fazla, yer alması gereken sayı az. Listeye talip olan tüm arkadaşlarımız bizim için değerlidir."diye konuştu. Konuşmalardan sonra AK Parti ilçe seçim binasına geçilerek her seçim yapılan Pilav günü kutlaması yapıldı.



15 yıl önce