Hayat Burak Özçivit Tarih Müzesinde anlaşma yaptı

Burak Özçivit Tarih Müzesi'nde anlaşma yaptı

TRT kanalında yayınlanan Diriliş Osman dizisinde başrol oyunculuğunu üstlenen ünlü oyuncu Burak Özçivit, Özbeskistan'daki Timur İmparatorluğu Tarih Müzesi’nde reklam anlaşması yaptı.

Abone Ol Google News
Haber Merkezi Yeni Şafak
Burak Özçivit Tarih Müzesinde anlaşma yaptı
Burak Özçivit

Muhteşem Yüzyılda Malkoçoğlu karakteriyle gönüllere taht kuran Burak Özçivit, bu sezon TRT kanalında Diriliş Osman dizisinde Osman Gazi'yi canlandırıyor.

Yeni bir reklam anlaşması yaptı

Geçenlerde Özbekistan'daki tarihi müzeleri gezen ünlü oyuncu Özçivit'ten yeni bir reklam haberi geldi. 34 yaşındaki Özçivit'in Özbekistan'a asıl gitme sebebinin reklam anlaşması için olduğu ve o sırada tarihi müzeleri de gezdiği söyleniyor.

Gittiği müzedeki eserleri teker teker inceleyen Özçivit, özellikle Timur'un giysilerinin sergilendiği kısımda oldukça uzun zaman harcadı. Yetenekli oyuncu Burak Özçivit, Özbek hayranlarının olduğu bir kalabalık ile fotoğraf çekilmeyi de ihmal etmedi.


Büyük mücadelede birlikteler: Diriliş Ertuğrul'dan Osman Gazi'ye geçenler
FOTOĞRAF 10
Title
Samsa Alp: Samsa alp Diriliş Ertuğrulda ne kadar öldü olarak gösterilse de Ertuğrul Beyin komutasından sonra Osman Gazinin de komutasında yer alıyor.
Title
Gündüz Bey: Kardeşi Osman Beyin yanında savaştı. Önemüzdeki sezon başlayacak olan Osman Gazi dizisinde yeniden kadroda yer alacak isimlerden.
Title
Turgud Alp: Osman Gazi Bilecikin fethi ile meşgul olurken onu İnegölü zaptetmek üzere görevlendirmişti. Turgud Alp süratle gelerek şehri kuşattı. En kıymetli alplerden biri olan Turgud Alp, Osman Gazi dizsinde de bizlerle olacak.
Title
Savcı Bey: Osman Gazinin ağabeyi olan Savcı Beyde kardeşi Osman Beyin yanında savaşmıştır.
Title
Dündar Bey: Sonu kötü bitecek olan Dündar Bey, Diriliş Ertuğruldan sonra Osman Gazi dizisinde yer alacak. Ölümü ise Osman Gazi tarafından olacak.
Title
Akçakoca: Diriliş Ertuğrulda rol almıştı. Ertuğrul ve Osman Gazinin en sadık ve namdar silah arkadaşlarındandır. Nitekim Osman Gazinin İnegöl beyi ile ilk çarpışmasından önce, danıştığı beyler arasında ve ardından vuku bulan muharebede o da vardır.
Title
Ertuğrul Beyin akıl hocası hemde ilim hocası olan Hz. Mevlana, Osman Gazininde akıl hocalığını yaptı.
Title
Aynı şekilde Şeyh Edebalide akıl hocalarından. Osman Gazi dizisinin bir bölümünde yer alması bekleniyor.
Title
Dursun Fakîhde ilim hocalarında diğer büyükler gibi bölümün bir kısmında bekleniyor.
Title
.
Büyük mücadelede birlikteler: Diriliş Ertuğrul'dan Osman Gazi'ye geçenler
TRT'nin fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul bu sezon bitiyor. Yeni sezonda başlayacak olan dizi Osman Gazi, Diriliş Ertuğrul'da rol alan bir kısım oyuncuları barındıracak. Diriliş Ertuğrul'da yer alan bazı oyuncuların Osman Gazi'nin yanında bulunması da izleyenleri sevindirecek.

Netflix'ten Recep İvedik'e milyonluk teklif

Gamze Öçelik'ten yeni paylaşım: Köy hayatını seçti

Karayolu kapatıldı evler boşaltıldı

Karayolu kapatıldı evler boşaltıldı

Kocaeli'nin Gölcük ilçesi D-130 Karayolu'nda seyir halinde olan benzin yüklü tanker, önce üst geçit köprüsüne ardından ise 3 araca çarptı. Tankerin çekici kısmı koparken benzin ise yola saçıldı. Patlama riskine karşı yolun iki şeridi de trafiğe kapatılırken, çevredeki evlerde tahliye edildi.
Bidena veto: Siyonazi faşizmi kampüsleri kuşattı

Biden'a veto: Siyonazi faşizmi kampüsleri kuşattı

İsrail soykırımına sınırsız destek verip “Acil insani ateşkes” talebini ve “Filistin’in BM’ye tam üyeliğini” veto eden Biden yönetimi şimdi kendi ülkesinde öğrencilerden veto görüyor. Üniversitelerdeki Filistin’e destek gösterileri birçok eyalete yayıldı. Polisin sert müdahalede bulunduğu gösterilerde 600’e yakın öğrenci gözaltına alınırken 2 profesöre bile ters kelepçe takıldı.
Kara operasyonu yapmadan Refahı yıktı

Kara operasyonu yapmadan Refah'ı yıktı

Soykırımcı İsrail'in, 1,4 milyon insanın sığındığı Refah'ı henüz kara operasyonu başlamadan bombardımanla yerle bir ettiği uydu görüntüleriyle ortaya çıktı. Refah'a kara saldırısı konusunda ABD ile anlaşmazlık yaşayan işgalcilerin, sivilleri tahliye ettikten sonra 5 haftalık bir saldırı planladığı öğrenildi.
Siyonistlerin tehdidine boyun eğmedi: Kimseden korkum yok

Siyonistlerin tehdidine boyun eğmedi: Kimseden korkum yok

İsrail basketbol takımı Maccabi Tel Aviv’in teknik heyetinden bir kişi A Milli Basketbol Takımı ve Panathinaikos Başantrenörü Ergin Ataman’ı tehdit etti. İsrailli teknik adam Ataman’a “İsrail’de görüşeceğiz. Siyonistlerin sana ne yapacağını göreceksin” dedi. Yeni Şafak’a konuşan Ataman, Panathinaikos yönetimi, hakem hatalarını İsrail lobisine bağladığı için hedef alındığını söyledi. Ataman “Hiçbir korkum yok dünyanın her yerine giderim” ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da Ataman’ı arayıp destek verdi.

Sahtekârlığa 112 Acil’i alet ettiler

Sahtekârlığa 112 Acil’i alet ettiler

İstanbul’da özel bir hastanede çalışan doktorlar Fırat S. ve İlker G., irtibatta oldukları bazı “112 Acil” çalışanlarıyla birlikte bebek hastaları kasıtlı olarak anlaşmış oldukları hastanelere sevk ettirdi.

Sahte hesaplar ifşa edilecek

Sahte hesaplar ifşa edilecek

Sosyal medyanın seçim sonuçlarına etkisini analiz eden AK Parti, partili görünüp söylem ve paylaşımlarıyla zarar veren hesapları mercek altına alacak. Yeni dönemde dezenformasyonla mücadele ön planda tutulacak.
İYİ Parti'de karar günü

İYİ Parti'de karar günü

İYİ Parti 5. Olağanüstü Kongresi bugün yapılıyor. Kongrede genel başkan seçiminin yanı sıra parti organları için de seçim yapılacak. Genel Başkan Meral Akşener aday olmayacağını açıkladığı kongrede 4 aday yarışacak.
Yepyeni 100 filmlik tavsiye listesi

Yepyeni 100 filmlik tavsiye listesi

Sinema sayfası yapanların en sık karşılaştığı sorunlardan biri “izlenebilecek film” sorunsalı. Okurdan ve izleyiciden gelen talep doğrultusunda daha önce 150 filme ulaşan tavsiyede bulunmuştuk. Şimdi ise yepyeni 100 filmlik bir listemiz var.