|

Antalyaspor Beşiktaş maç özeti izle! beIN Sports maç özetleri

Süper Lig’de Antalyaspor kendi evinde Beşiktaş ile karşılaştı. 1-0 geriye düştüğü maçta Beşiktaş Antalyaspor'u Talisca'nın golleriyle 2-1 yenmeyi başardı. İşte Antalyaspor Beşiktaş maç özeti...

Yeni Şafak
07:27 - 22/01/2018 Pazartesi
Güncelleme: 08:17 - 22/01/2018 Pazartesi
Diğer
Antalyaspor Beşiktaş maç özetini beIN Sports aracılığı ile izleyebilirsiniz.
Antalyaspor Beşiktaş maç özetini beIN Sports aracılığı ile izleyebilirsiniz.

Maça Beşiktaş pozisyonla başladı ama golü bulan ev sahibi oldu. 8. dakikada ani gelişen Antalyaspor atağında, Deniz Kadah'ın sol kanattan ceza sahasına ortasında, defanstan seken topla penaltı noktası üzerinde buluşan Charles'ın vuruşunda Antalyaspor öne geçti.


  • İki takım orta sahasının rakiplere rahat geçiş imkanı verdiği ilk yarının 30. dakikasında Beşiktaş karşılaşmada beraberliği yakaladı. Ceza sahası içinde sol çaprazda topla buluşan Hutchinson'ın pasında, Talisca'nın gelişine vuruşunda, top Ferhat Kaplan'ın solundan ağlarla buluştu. Talisca böylece Alanyaspor maçından bu yana ilk kez gole etki yapmış oldu. İlk yarının sonunda siyah beyazlılarda Quaresma'nın bir vuruşu da direkten döndü.

İkinic yarının ilk 10 dakikasında iki takım da önemli fırsatlar yakalarken golü bulan Beşiktaş oldu.

Kalan bölümde siyah beyazlılar kontrolü bırakmadı ve rakibine önemli fırsat vermeden maçı 2-1 kazanmayı başardı. Bu sonuça siyah beyazlılar, puanını 33'e çıkarıp şampiyonluk yarışında devam etti. Antalyaspor ise 17 puanda kaldı.


#Beşiktaş
#Antalyaspor
#Maç özeti
6 yıl önce
default-profile-img