|

AÖF gözetmen ücretleri belli oldu! 2024 Açıköğretim (AÖF) sınav görevli ücretleri ne zaman ödenecek?

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim İktisat ve İşletme Fakültesi bahar dönemi final sınavları 25-26 Mayıs tarihinde organize ediliyor. Sınavlarda gözetmen, bina sınav sorumlusu, salon başkanı, gözetmen ve diğer görevlerde bulunacaklar ise gözetmen ücretleri merak kazandı. AÖF final sınavlarında görev alan gözetmen ücretleri ne zaman hesaplara yatanacak? İşte AÖF görevli öğretmen ücretlerinin ödeme tarihleri...

15:03 - 25/05/2024 Cumartesi
Yeni Şafak
AÖF
AÖF

Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi bahar dönemi final sınavları bu hafta sonu uygulanıyor. Sınavlarda görevli olarak bulunan gözetmenler, bina sınav sorumlusu, salon başkanı, gözetmen ve diğer görevlerde bulunacaklar ise gözetmen ücretlerine odaklandı. Peki AÖF sınav gözetmen ücretleri ne zaman yatacak? 2024 AÖF sınav görevli ücreti ne kadar?

AÖF SINAV GÖREVLİ ÜCRETLERİ NE ZAMAN YATACAK?

Anadolu Üniversitesi veya herhangi bir resmi kurumdan ücretlerin yatış tarihine ilişkin bir bilgilendirme bulunmuyor. AÖF sınav görevli ücretlerinin en geç Haziran ayında yapılması bekleniyor. Konuyla ilgili resmi açıklama geldiğinde detaylar haberimizde yer alacaktır.

AÖF SINAV GÖZETMEN ÜCRETİ 2024 NE KADAR?

Anadolu Üniversitesi sınavlarında İstanbul’da gözetmen olarak görev yapanlara 464,10 TL ödeme yapılacak.

Diğer illerde gözetmen olarak sınavlara katılanlara ise 425, 43 TL ödenecek. İstanbul ve diğer iller için ücretler farklılık gösterebiliyor. AÖF sınav görevli ücretleri şu şekilde;

Türkiye Geneli (İstanbul dışında)

Bina Sınav Sorumlusu: 707,70 TL

Bina Sınav Sorumlusu Yardımcısı: 575,58 TL

Salon Başkanı: 500,50 TL

Gözetmen: 425,43 TL

İSTANBUL

Bina Sınav Sorumlusu: 764,40 TL

Bina Sınav Sorumlusu Yardımcısı: 627,90 TL

Salon Başkanı: 546 TL

Gözetmen: 464,10 TL

AÖF SINAV GÖREVİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Anadolu Üniversitesi sınavlarında görev almak isteyenler augis.anadolu.edu.tr adresinden başvuru yapabiliyor. Adaylar T.C. kimlik numarası ve şifreleriyle birlikte sisteme giriş yaparak sınav başvurusunda bulunabilirler. 2023-2024 eğitim öğretim yılında yaz okulu sınavları 17 Ağustos’ta yapılacak.



#aöf
#aöf gözetmen ücreti
#aöf görevli ücreti
#açıköğretim
#açıköğretim sınav görevli ücreti
#meb gözetmen ücreti
#meb sınav görevlisi
23 gün önce