|

beIN Sports canlı: Beşiktaş Rizespor canlı izle

Spor Toto Süper Lig’de Beşiktaş kendi evinde Rizespor ile karşı karşıya geliyor. Saat 20.00’de başlayacak olan mücadele beIN Sports ekranlarından canlı olarak izlenebilecek. İşte beIN Sports Beşiktaş Rizespor maçı canlı izleme bilgileri.

Yeni Şafak
17:09 - 29/10/2018 Pazartesi
Güncelleme: 17:11 - 29/10/2018 Pazartesi
Diğer
Beşiktaş Rizespor maçını beIN Sports ekranlarından izleyebilirsiniz.
Beşiktaş Rizespor maçını beIN Sports ekranlarından izleyebilirsiniz.

Beşiktaş Rizespor maçı canlı izleme bilgilerini sizler için hazırladık. Fenerbahçe ve Galatasaray’ın puan kaybettiği haftada Beşiktaş kendi evinde Rizespor ile karşı karşıya geliyor.

Beşiktaş Rizespor nasıl canlı izlenir?

Sizlere sunacağımız bağlantılar üzerinden Beşiktaş Rizespor maçını canlı olarak izleyebilirsiniz.

Beşiktaş ile Rizespor, Süper Lig'de 34 kez karşılaştı. Beşiktaş bu maçların 21'ini kazandı (6B 7M).

Beşiktaş, Süper Lig'de Rizespor'u beş maçtır yeniyor. Siyah beyazlılar, bu rekabetteki en uzun galibiyet serisine imza atmış durumda.

Beşiktaş, evinde Rizespor ile Süper Lig'de oynadığı son sekiz maçın sadece birini kaybetti ancak üçünü kazanabildi (4B). Siyah beyazlıların, rakibi karşısında iç sahada elde ettiği son üç galibiyet 1-0'lık skorlarla geldi.

Rizespor bu sezon Süper Lig'de oynadığı dokuz maçın sadece birini kazanabildi (5B 3M) ancak bu galibiyet Fenerbahçe karşısında gelmişti (3-0).

Bu sezon Süper Lig'de en az maçta kalesini gole kapatan iki takımdan biri Beşiktaş (1, Akhisarspor ile birlikte).

Beşiktaş, bu sezon Süper Lig'de rakip ceza sahalarında topla en fazla buluşan takım (242). Siyah beyazlılar, rakip ceza sahalarında topla her 18,6 buluşmasında bir gol buluyor.

Bu sezon Süper Lig'de en fazla kırmızı kart gören üç takımdan ikisi bu maçta karşılaşacak: Rizespor (4) & Beşiktaş (3, Alanyaspor ile birlikte).

Bu sezon Süper Lig'de öne geçtiği maçlarda en fazla puan kaybeden takım olan Rizespor (12), bu altı karşılaşmanın sadece birini kazanabildi (3B 2M).

Beşiktaş'ın 2018 yılında Vodafone Park'ta attığı 35 golün tamamı yabancı oyunculardan geldi. Beşiktaş adına ligde gol atan son yerli oyuncu Cenk Tosun'du (Aralık 2017).

Rizespor'u çalıştıran Okan Buruk, teknik direktörlük kariyerinde Süper Lig'de Beşiktaş'a karşı maç kazanamadı (2B 5M). Beşiktaş, Okan Buruk'un ligde teknik direktör olarak galibiyet elde edemeden en fazla maça çıktığı rakibi (7).

#Beşiktaş
#Rizespor
#beIN Sports
5 yıl önce