|

Beşiktaş- Fenerbahçe derbi maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Spor Toto Süper Lig'de heyecan devam ediyor. Beşiktaş ile Fenerbahçe derbi maçında karşı karşıya gelecek. 8. hafta oynanacak olan müsabaka iki takım için de büyük öneme sahip. Tüm gözler milli aradan sonra oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe maçına çevrilmiş durumda. Peki, Beşiktaş Fenerbahçe derbi maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda oynanacak? Maçın hakemi ve kadrosu belli oldu mu? İşte büyük heyecanla beklenen Beşiktaş Fenerbahçe maçına ilişkin ayrıntılar...

13:11 - 24/09/2022 samedi
Yeni Şafak
Beşiktaş Fenerbahçe derbi maçı
Beşiktaş Fenerbahçe derbi maçı

Beşiktaş ile Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 8. haftasında karşı karşıya gelecek. Valerien Ismael yönetimindeki Beşiktaş, Vodafone Park'ta Jorge Jesus'un yönetimindeki Fenerbahçe'yi ağırlayacak.

BEŞİKTAŞ-FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN?

Beşiktaş - Fenerbahçe derbi maçı 2 Ekim Pazar günü saat 20:00'de beIN SPORTS 1'de canlı yayınlanacak. Derbi ile ilgili tüm detaylar maç öncesinde, sırasında ve sonrasında haberimizde yer alacak.

BEŞİKTAŞ FENERBAHÇE DERBİ MAÇININ HAKEMİ BELLİ OLDU

Fırat Aydınus: "Algoritma verilerine dayanarak yapay zekanın, Beşiktaş - Fenerbahçe derbisine Volkan Bayarslan'ı atayacağını düşünüyorum." dedi. Bu açıklamanın ardından sosyal medya karıştı.

Fenerbahçe hazırlıklara başladı

fenerbahçe, Beşiktaş derbisi hazırlıklarına Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde basına açık gerçekleştirilen antrenman, ısınma ve koordinasyon çalışmasıyla başladı.

Antrenman, pas çalışmasının ardından dayanıklılık koşuları, taktiksel ve bireysel çalışmalarla devam etti. Milli takımlarda bulunan isimler katılmazken, Emre Mor tedbir amaçlı; Rennes maçındaki bir pozisyonda kale direğine çarparak sakatlanan Luan Peres de tedavisi devam ettiği için antrenmana çıkmadı.

Norveç milli takımının kadrosundan kas ağrısı nedeniyle çıkarılan Joshua King'in henüz İstanbul'a gelmediği bildirilirken, dün itibariyle idmanlara çıkmaya başlayan Serdar Aziz ise bugünkü antrenmana da katıldı.

Fenerbahçe, yarın yapacağı antrenmanla derbi hazırlıklarına devam edecek.






#beşiktaş
#fenerbahçe
#beşiktaş fenerbahçe maçı
#bjk fb
#beşiktaş fenerbahçe derbisi
#süper lig
il y a 2 ans