İsrail dronunun açtığı ateşte bir Filistinli yaralandı

22:00, 01/12/2025, Pazartesi
AA
İsrail dronunun açtığı ateşte bir Filistinli yaralandı
Gazze Hükümeti Medya Ofisine göre işgalci İsrail'in 10 Ekim’den bu yana gerçekleştirdiği yaklaşık 591 ihlal sonucu 357’den fazla Filistinli hayatını kaybetti, 903 Filistinli yaralandı.

İşgalci İsrail ordusu, Gazze’de ateşkese rağmen “Sarı Hattın” dışında kalan et-Tuffah Mahallesi’ne düzenlediği dron saldırısında bir Filistinli kadını yaraladı. Saldırı sonrası yaralanan kadın el-Ehli Baptist Hastanesi’ne kaldırıldı.

İşgalci İsrail'in, Gazze kentinde işgal altında tuttuğu "Sarı Hattın" dışında kalan bölgede ateşkese rağmen düzenlediği dron saldırısında Filistinli bir kadın yaralandı.

Hastane kaynaklarından alınan bilgiye göre, İsrail ordusuna ait Quadcopter tipi drondan Gazze kentinin doğusundaki et-Tuffah Mahallesi’ne ateş açıldı.

Saldırıda yaralanan Filistinli bir kadın kent merkezindeki el-Ehli Baptist Hastanesi’ne nakledildi.

Saldırı, Gazze'de 10 Ekim’de yürürlüğe giren ateşkese göre İsrail ordusunun çekilmesi gereken "Sarı Hattın" dışında kalan bölgeye düzenlendi.

Tuffah Mahallesi’ndeki evlere dronlarla ateş açan İsrail ordusu, bombalar attığı bölgeyi topçu atışlarıyla da hedef aldı.

İsrail, Hamas ile imzaladığı ateşkes anlaşmasını ihlali sürdürüyor.

Gazze Hükümeti Medya Ofisine göre İsrail güçlerinin 10 Ekim’den bu yana gerçekleştirdiği yaklaşık 591 ihlal sonucu 357’den fazla Filistinli öldü, 903 Filistinli yaralandı.


İşgalci İsrail Batı Şeria'da evleri kuşattı
Dünya
İşgalci İsrail Batı Şeria'da evleri kuşattı
İsrail Suriye'nin Kuneytra kırsalında ihlallere devam ediyor
Dünya
İsrail Suriye'nin Kuneytra kırsalında ihlallere devam ediyor
İsrail'den Suriye'de yeni işgal: Şam'dan ihlallere karşı Tel Aviv'e net mesajı
Dünya
İsrail'den Suriye'de yeni işgal: Şam'dan ihlallere karşı Tel Aviv'e net mesajı
Başlıklar :Gazzeİsraildron
Yorumlar
Avatar

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.

Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026