|

Yeni Şafak ingilizce dünya medyasına referans oldu

İngiltere'nin önde gelen gazetelerinden Independent, Yeni Şafak ingilizcenin İncirlik Üssü'yle ilgili haberini manşetine taşıdı. Çavuşoğlu'nun sözleri Yeni Şafak ingilizce kaynaklı olarak ayrıca Reuters, AFP ve Russia Today ajansları tarafından da abonelerine son dakika gelişmesi şeklinde servis edildi.

Yeni Şafak ve
13:49 - 13/02/2016 Cumartesi
Güncelleme: 15:04 - 13/02/2016 Cumartesi
Yeni Şafak

Yaklaşık iki yıldır yayında olan Yeni Şafak ingilizce dünya medyasına referans olmaya devam ediyor. Daha önce Washington Post, New York Times ve Huffington Post gibi dünyanın önde gelen gazeteleri ile Reuters ajansının haberlerini kaynak göstererek yayınladığı Yeni Şafak İngilizce şimdi de İngiltere'nin önde gelen gazetelerinden Independent'a manşet haber çıkardı.



Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu'nun, Suudi Arabistan'ın DAEŞ'le mücadele için İncirlik'e uçak göndereceği yönündeki sözleri dünyanın gündemine oturdu. Çavuşoğlu'nun bu çıkışını manşetine taşıyan

de dünyadaki bir çok yayın organı tarafından alıntılandı.



Independent
manşet yaptı


İngiltere'nin önde gelen gazetesi Independent, Yeni Şafak ingilizcenin haberini önce son dakika gelişmesi olarak duyurdu.

manşetine taşıdı.







Üç büyük ajans son dakika olarak duyurdu


Yeni Şafak ingilizcenin bu haberi Reuters, AFP ve Russia Today ajansları tarafından abonelerine son dakika gelişmesi olarak servis edildi.


#Indipendent
#Yeni Şafak İngilizce
#Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu
8 yıl önce