|

Altın Yatırımı, Parlak Fikir!

Altın, orta ve uzun vadede en iyi yatırım araçlarından biri. Yatırımcılar altını ‘’güvenli liman’’ olarak nitelendiriyorlar. Altın yatırımı deyince akla ilk gelenler çeyrek, yarım altın veya takılar oluyor. Fakat yatırım için yapılan altın alımlarında işçilik maliyeti nedeniyle değer kaybına uğramamak için gram altın alımı daha doğru bir yol. Altın yatırımıyla ilgili bilmeniz gerekenleri haberimizde derledik.

Yeni Şafak ve
10:05 - 28/06/2018 Perşembe
Güncelleme: 10:10 - 28/06/2018 Perşembe
Diğer
görsel
görsel

Geçmişten günümüze uzun yıllardır yatırım için altın tercih ediliyor. Altın satışında değer kaybına uğramamak için gram altına alternatif olarak Cumhuriyet Altını almak da doğru bir yol. Aynı şekilde 22 ayar bilezikler de yüksek işçilik maliyeti bulunmayan takılardan. İsterseniz altın ons isterseniz de diğer ölçü birimlerindeki altınlar olsun, direkt kuyumculardan almak yolunu izleyebileceğiniz gibi bankalar üzerinden de alım satım işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bankada açacağınız bir altın hesabı kaybolma, çalınma gibi risklerin önüne geçecektir. Aynı zamanda piyasa dalgalanmalarını takip edip kara geçmek için açık kuyumcu bulmak gibi bir zahmete girmenize gerek kalmaz, alım satım makasının az oluşu sayesinde daha hızlı kar etme imkanı sunar.

Seneler içinde her zaman yükselişini sürdüren, yatırımcılar tarafından en çok tercih edilen yatırım araçlarından biri olan altın için fiziki olarak alım satımlar güvenlik endişesi ile bankaların altın hesaplarına taşınmaya başlayınca bankalar da kullanım kolaylığı sağlamak için çalışmalar yürütme yoluna girdi. ‘’Senin Bankan’’ ise kullanıcılarına sunduğu hafta içi her gün, 24 saat, uygun marjlarla altın işlemleri imkanıyla bu alanda en çok dikkat çeken sistemlerden. İster gündüz, ister gece; şubeye gitmeden, piyasaların açılmasını beklemeden Senin Bankan’a giriş yapabiliyor, altın hesabınızı avantajlı kurlarla yönetebiliyorsunuz. Dinamik fiyatlama özelliği ve zengin ürün seçenekleriyle rakiplerinden farklılaşan Senin Bankan, hizmetini Kuveyt Türk güvencesiyle sunuyor. Döviz ve altın işlemlerinizi hafta içi her gün 24 saat boyunca İnternet ve Mobil Şube’de gerçekleştirmek en az altına yatırım yapmak kadar parlak bir fikir!

#altın
#yatırım
#Senin Bankan
6 yıl önce