|

Derin Ekonomi’ye ödül

ASKON’un 10’uncu Basın Ödülleri, dün akşam düzenlenen törenle sahiplerini buldu. Derin Ekonomi Dergisi, “2015 Yılının Eni İyi Çıkış Yapan Ekonomi Dergisi” ödülüne layık görüldü.

Yeni Şafak ve
04:00 - 14/01/2016 Perşembe
Güncelleme: 03:17 - 14/01/2016 Perşembe
Yeni Şafak

Anadolu Aslanları İşadamları Derneği'nin (ASKON) düzenlediği “10. Basın Ödülleri” törenle sahiplerini buldu. Dün akşam düzenlenen törende “2015 Yılının En İyi Çıkan Yapan Ekonomi Dergisi” ödülüne Derin Ekonomi layık görüldü. Derin Ekonomi Dergisi'nin Yazı İşleri Müdürü Sinem Köseoğlu, ödülü Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş ve ASKON Genel Başkanı Mustafa Koca'nın elinden aldı. Törende konuşan ASKON Başkanı Mustafa Koca, “Eğer ihracatımızı doğru yaparak Türkiye'ye katma değer sağlayabilirsek, sayın Bakanımızla birlikte hükümetimizin göremediği gri noktalara dokunabilirsek, 2023 yılında çok farklı bir Türkiye'yi hep birlikte organize edebiliriz. Yeter ki biz ASKON olarak üretimden gelen gücümüzü istihdamla birleştirip, ihtacatımızla birlikte çok farklı bir Türkiye'yi kucaklayalım” ifadelerini kullandı. Bunun yolunun, iletişimden geçtiğine işaret eden Koca, burada basının ciddi bir emek ve ter akıttığını dile getirdi. İyi anlaşmanın önemine dikkati çeken Koca, şöyle devam etti: “Gerek üretici gerek basın camiası olarak ilişkileri doğru kurarsak, çok farklı bir Türkiye'yi ortaya çıkaracağız. Türkiye için Türkiye'de üretirken, aynı zamanda dünya için Türkiye'de üretiyoruz. Türkiye'de üretim demek, insanımızın refah ve mutluluğu demektir. Bu ülkede birileri bozar, ASKON üyesi yapar. Bu ülkede birileri fitne çıkarır ama ASKON üyesi düzeltir. İstihdama, üretime ve ihracata olabildiğince katma değer sağlar. Biz yüzde 4-5'lerdeki büyümeyle yetinmiyoruz. Bizim insan ve üretim gücümüz var. Bunu iyi kullanmalıyız."





EN İYİ ÇIKIŞ ÖDÜLÜ


Konuşmaların ardından gerçekleştirilen ödül töreninde, “En İyi Çıkış Yapan Ekonomi Dergisi” dalında Derin Ekonomi ödüle layık görüldü. Diğer ödül alan kuruluşlar şöyle sıralandı: “En İyi Ekonomi- Finans Ajans Haberciliği Dalında Ödülü Anadolu Ajansı'ndan Anadolu Ajansi Ekonomi - Finans Haberleri Editörü Yılmaz Yıldız, ödülünü Ekonomi Bakanı Elitaş'ın elinden aldı. Ödüle layık görülen diğer köşe yazarı, yayın, gazete ve TV programları ise şöyle sıralandı: Yılın En İyi Ekonomi Gazetesi Dalında Dünya Gazetesi, Milli İradeye Duyarlı Yayınları Dolayısıyla En Sağduyulu Gazete Dalında Star Gazetesi, En İyi Çıkış Yapan Haber Kanalı Dalında Ülke Tv, Öngörülü Yazıları Dolayısıyla En İyi Köşe Yazarı Türkiye Gazetesi, En İyi Çıkış Yapan Gazete Dalında Güneş Gazetesi, En İyi Analiz-Yorum Programı Dalında Trt'den Enine Boyuna Programı, En İyi Medya Grubu Dalında Turkuvaz Medya Grubu, ?En İyi İnternet Sitesi Dalında Haber7.Com, Yılın En İyi Ekonomi Televizyon Dalında Bloomberght TV, En İyi Ekonomi Programı Dalında “24 E Programı”, 2015 yılında yaşamını yitiren Usta Gazeteci Hasan Karakaya'ya Onur Ödülü'nü almak üzere Yeni Akit Gazetesi'nden Kenan Kıran geldi.




#Derin Ekonomi
#askon
#10’uncu Basın Ödülleri
#Derin Ekonomi Dergisi
8 yıl önce