|

Genç çalışan yöneticiye nasihat verdi

Turkcell’de çalışan 29 yaş altı gençler, yaklaşık 3 yıldır genel müdür ve genel müdür yardımcıları karşısında mentor koltuğuna oturuyor, yeni neslin teknolojiye bakış açısını ve içgörülerini aktarıyor.

Yeni Şafak
04:00 - 31/12/2018 Pazartesi
Güncelleme: 01:07 - 31/12/2018 Pazartesi
Yeni Şafak
Turkcell İK Direktörü Hasan Kaya(sağda)
Turkcell İK Direktörü Hasan Kaya(sağda)

Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, Turkcell, çalışanlarına olan yatırımlarını güçlendirme hedefiyle başlattığı tersine mentorluk sürecini sürdürüyor. GNCMNTR Programı ile belirlenen konuların üst düzey yöneticilerle paylaşılmasından ziyade, genç çalışanlar konuları yorumluyor ve kendi öngörülerini paylaşıyor. Ayrıca, programla, kurum içinde kuşaklar arası dayanışma ve iletişimin artırılması, genç çalışan bağlılığının artırılması, kurumsal öğrenmenin zenginleştirilmesi, teknoloji kavrayışının ve bu konudaki çalışan öngörülerinin paylaşımı amaçlanıyor.

ONLAR KONUŞUYOR BİZ DİNLİYORUZ

Turkcell İK Direktörü Hasan Kaya, Turkcell'in kendi çalışanları için bir üniversite niteliğinde olduğunu belirterek, "Mentorlok programımızı GNCMNTR ile tersine çevirerek başarıyla sürdürmeye devam ediyoruz. Hızla dijitalleşen çağımızda gençlerden öğreneceğimiz çok şey var. Gençlerimiz konuşuyor, biz dinliyoruz" ifadelerini kullandı.

#Hasan Kaya
#Turkcell
#GNCMNTR
5 yıl önce