|

Gözler yine Pusat’ta

Türkiye’nin en önemli sanayicilerinden Albayrak Holding’in şirketi TÜMOSAN’ın, tamamen yerli imkanlarla geliştirdiği ve güncellediği Pusat zırhlı muharebe aracı, IDEF 2019’da yine vitrinde olacak. Savunma sanayiinin ilk bağımsız aracı olan Pusat’ın çok yakın gelecekte envantere girmesi bekleniyor.

Haber Merkezi
04:00 - 28/04/2019 Pazar
Güncelleme: 01:21 - 28/04/2019 Pazar
Yeni Şafak
Zırhlı muharebe aracı Pusat
Zırhlı muharebe aracı Pusat

Türkiye’nin en önemli sanayicilerinden TÜMOSAN yerli imkanlarla geliştirilen ve güncellenen Pusat zırhlı muharebe aracıyla IDEF 2019’da vitrine çıkacak. Konya’daki TÜMOSAN fabrikasında üretilen Pusat gelecekte Türk ordusunun vazgeçilmezleri arasında yer alacak. TÜMOSAN Motor ve Traktör Sanayi A.Ş. bin 600 dönüm alan üzerinde 93 dönümü kapalı alan olmak üzere dizel motor ve traktör üretimi gerçekleştiriyor. Şu an itibari ile 75 bin adet motor, 45 bin adet traktör üretim kapasitesine sahip. TÜMOSAN olarak kendi üretim hatlarını geliştiren ve farklı çalışmalar ile üretimimizin gelişmesine yardımcı olan bir kaizen ekibine sahibiz. Kaizen ekibimizin çalışmaları sonucunda çok sayıda insansız aracımız bize üretimde yardımcı olmaktalar.


TÜMOSAN HİBRİT PLATFORMU FUARDA

Bunların dışında yarı otomatik ve otomatik robotlarımız ile gelişen teknolojiyi takip eden ve üretimine entegre eden öncü firmayız. Üretimimizi günden güne geliştirerek verimlilik çalışmalarını başarıyla uygulayan TÜMOSAN, ülke sanayisine de bu anlamda katkı sağlamaktadır. Fuarda sergilediği Konvansiyonel ve Hibrit Platfomlar ile FNSS standında sergilenen ALP Hafif Paletli Araç Güç Paketi, TÜMOSAN’ın yerli ve milli teknolojiler konusunda kat etmiş olduğu mesafeyi ve 2023 Vizyonuna katkısını açıkça ortaya koyacak.

#Savunma Sanayii
#Albayrak Holding
#TÜMOSAN
#Pusat
#IDEF 2019
5 yıl önce