|

Oger: Telekom'dan işçi çıkarmayacağız

Yeni Şafak
00:00 - 8/07/2005 пятница
Güncelleme: 15:57 - 3/07/2017 понедельник
Yeni Şafak
Arşiv
Arşiv
---------------------------------- manset -------------------------------------------
---------------------- manset ---------------------

Türk Telekom ihalesini kazanan Oger Telecom'un Genel Müdürü Paul Doany, Türk Telekom çalışanlarının endişesini gidererek devir gerçekleştiğinde, Türk Telekom çalışanlarının sayısını azaltma gibi bir niyetlerinin olmadığını söyledi.

Doany, Lübnan'da yayınlanan Daily Star Gazetesi'ne Telekom'la ilgili demeç verdi. Türk Telekom'da 55 bin çalışan olduğuna işaret eden Doany, "Bu büyüklükteki bir sektör için bu kadar çalışan insan sayısı, diğerlerine göre iyi bir rakam. Pakistan'da 4 milyon sabit ve mobil hat hizmeti veren şirkette 65 bin kişi çalışıyor" dedi. Doany, devir gerçekleştiğinde, Türk Telekom çalışanlarının sayısını azaltma gibi bir niyetlerinin olmadığını belirterek, Türk Telekom çalışanlarının eğitileceğini ve Oger Telecom'un Türk pazarını en son teknolojilerle tanıştıracağını belirtti.

Oger Telecom'da oğul Hariri faktörü

Doany, Suudi Oger grubunun kurucusu olan ve geçtiğimiz mart ayında bombalı saldırı sonucu Lübnan'da öldürülen Refik Hariri'nin, 1994 yılında başbakan olduktan sonra şirketle olan ilişkilerini kestiğini söyledi. Doany, "Oger Telecom'un bugünkü hale gelmesini, Saad Hariri sağladı" dedi. Doany, Taksitli ödeme seçeneğinin, açık artırmada bu kadar yüksek fiyat verilebilmesinde önemli bir rol oynadığına dikkat çekerek sürecin tamamlanmasında, tüm kamu otoritelerine ve ilgili taraflara güvenlerinin de tam olduğunu açıkladı.

  • BEYRUT


    ----------------- imza------------------

    ----------------- imza------------------



  • #Arşiv
    #Yeni Şafak Arşiv
    19 лет назад