Güllü'nün sır ölümünde yeni gelişme: Kızı Tuğyan Ülkem Gülter ilk kez o mesajların perde arkasını anlattı

11:48, 24/11/2025, PazartesiG: Güncelleme: 11:48, 24/11/2025, Pazartesi
Yeni Şafak
Güllü'nün sır ölümünde yeni gelişme: Kızı Tuğyan Ülkem Gülter ilk kez o mesajların perde arkasını anlattı

Ünlü şarkıcı Güllü’nün balkondan düşerek yaşamını yitirmesiyle başlatılan soruşturma derinleşiyor. Şüpheli ölümün ardından “annesinin ölmesini istediği” mesajların ortaya çıkmasıyla dikkatleri üzerine çeken kızı Tuğyan Ülkem Gülter, ilk kez konuşarak o mesajların ardındaki gerçeği açıkladı.

Arabesk müziğin sevilen isimlerinden şarkıcı ‘Güllü’ olarak bilinen Gül Tut'un şüpheli ölümünün ardından ortaya çıkan iddialar gündemdeki yerini koruyor. Güllü’nün kızı Tuğyan Ülkem Gülter’in, 'annesinin ölmesini istediği' mesajları ortalığı karıştırmıştı.

Arabesk müziğin sevilen isimlerinden şarkıcı ‘Güllü’ olarak bilinen Gül Tut'un şüpheli ölümünün ardından ortaya çıkan iddialar gündemdeki yerini koruyor. Güllü’nün kızı Tuğyan Ülkem Gülter’in, 'annesinin ölmesini istediği' mesajları ortalığı karıştırmıştı.

Tuğyan o mesajların ardındaki gerçeği ilk kez açıkladı. Neler Oluyor Hayatta programına konuştu.

Tuğyan o mesajların ardındaki gerçeği ilk kez açıkladı. Neler Oluyor Hayatta programına konuştu.

Kan donduran mesajların arkasındaki gerçek

Her şeyi tek tek anlatan Tuğyan, "Bircan ile cenazeden sonraki gün bir araya geldik. Yemek yedirmeye çalıştı bana. 'Ben senin ablanım, ben senden eminim' dedi. Aramız hiç bozulmadı. 13.gün yanımıza geliyor, bizimle beraber kalıyor. Daha sonraki süreçte biz bir ay dışarı çıkmadık. Bir gün Bircan abla beni aradı. Neden evdesiniz diye sordu. Arabaya atlayıp Bircan ablaya gittik, sonra aşağıya indi. Abla nereye gideceğiz dedim, bizi arkadaşlarının yanına götürdü. Sonra Yalova'ya döndük. Yolda bizi aradı 'Ferdi beni oğlumu öldürmekle tehdit ediyor' diye.

Kan donduran mesajların arkasındaki gerçekHer şeyi tek tek anlatan Tuğyan, "Bircan ile cenazeden sonraki gün bir araya geldik. Yemek yedirmeye çalıştı bana. 'Ben senin ablanım, ben senden eminim' dedi. Aramız hiç bozulmadı. 13.gün yanımıza geliyor, bizimle beraber kalıyor. Daha sonraki süreçte biz bir ay dışarı çıkmadık. Bir gün Bircan abla beni aradı. Neden evdesiniz diye sordu. Arabaya atlayıp Bircan ablaya gittik, sonra aşağıya indi. Abla nereye gideceğiz dedim, bizi arkadaşlarının yanına götürdü. Sonra Yalova'ya döndük. Yolda bizi aradı 'Ferdi beni oğlumu öldürmekle tehdit ediyor' diye.

Tuğyan Ülkem Gülter’in yakın arkadaşı Bircan Dülger ifadesinde, 'Tuğyan bana dönüp annemi ittim öldürdüm çok pişmanım' demişti. Tuğyan bu sözlere, "Kendisinin attığını iftirayı kabul etmiyorum. Neden Ferdi ile tanıştıktan sonra gündeme getirdin? Bunun karşılığında ne aldın" diyerek yanıt verdi.

Tuğyan Ülkem Gülter’in yakın arkadaşı Bircan Dülger ifadesinde, 'Tuğyan bana dönüp annemi ittim öldürdüm çok pişmanım' demişti. Tuğyan bu sözlere, "Kendisinin attığını iftirayı kabul etmiyorum. Neden Ferdi ile tanıştıktan sonra gündeme getirdin? Bunun karşılığında ne aldın" diyerek yanıt verdi.

"Oğlumu öldürmekle tehdit ediyorlar"

Biz Yalova'ya gittik. Bircan abla telefonla arayıp 'oğlumu öldürmekle tehdit ediyorlar' dedi. Benden daha sonra para istedi, 'savcılığa şikayet edeceğim' dedi. Arabaya biniyoruz daha sonra avukatın yanına gidiyoruz. Benim annem Bircan hanımdan nefret ederdi. Senin oğlun uyuşturucu batağına düştüğünde benden nasıl yardım istedin? Adalet önünde hesap vereceksin.


"Oğlumu öldürmekle tehdit ediyorlar"Biz Yalova'ya gittik. Bircan abla telefonla arayıp 'oğlumu öldürmekle tehdit ediyorlar' dedi. Benden daha sonra para istedi, 'savcılığa şikayet edeceğim' dedi. Arabaya biniyoruz daha sonra avukatın yanına gidiyoruz. Benim annem Bircan hanımdan nefret ederdi. Senin oğlun uyuşturucu batağına düştüğünde benden nasıl yardım istedin? Adalet önünde hesap vereceksin.

"Anneme elimi kaldırmadım"

Akşam kavga edip sabah aynı sofraya oturuyoruz biz. O mesajlar aylar öncesine ait. Ben annemden neden nefret edeyim? İnsan sinirlendiğinde bu sözleri söyleyebilir. Ben anneme hiç elimi kaldırmadım" ifadelerini kullandı.

"Anneme elimi kaldırmadım"Akşam kavga edip sabah aynı sofraya oturuyoruz biz. O mesajlar aylar öncesine ait. Ben annemden neden nefret edeyim? İnsan sinirlendiğinde bu sözleri söyleyebilir. Ben anneme hiç elimi kaldırmadım" ifadelerini kullandı.
Yorumlar
Avatar

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.

Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026