
Transfer arayışlarını sürdüren Galatasaray, savunma hattına takviye için Monaco'nun çok yönlü oyuncusu Wilfried Singo'ya yöneldi. Hem sağ bek hem stoper oynayabilen genç futbolcu için ilk temas kuruldu.

Yeni sezonda savunma hattını güçlendirmek isteyen Galatasaray, transfer çalışmalarına hız verdi.

Sarı-kırmızılı ekip, Fransa Ligue 1 takımlarından Monaco'da forma giyen Wilfried Singo'yu radarına aldı.

Hem stoper hem de sağ bek mevkilerinde görev yapabilen 24 yaşındaki oyuncu, çok yönlü yapısıyla Aslan'ın dikkatini çekti.

Teknik heyetin onay verdiği Singo için ilk temas kuruldu. Kulübe yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre; Galatasaraylı yetkililer, oyuncunun şartlarını öğrenmek adına Monaco cephesiyle temaslara başladı. Fransız ekibinin oyuncu için isteyeceği bonservis bedeline göre resmi teklif yapılacak.

2019 yılında Fildişi Sahili takımlarından AS Denguele'den Torino'ya transfer olarak Avrupa futboluna 'merhaba' diyen genç futbolcu, İtalyan ekibinde gösterdiği performans sonrasında 9.1 milyon euro karşılığında Monaco'ya transfer oldu.

2024'te Fildişi Sahili Milli Takımı ile Afrika Kupası'nı kazanma başarısı gösteren yıldız oyuncunun 25 milyon euro piyasa değeri bulunuyor.

Geçtiğimiz sezon Monaco formasıyla 35 resmi maçta forma giyen genç savunmacı, 3 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.






