.
09:14, 05/08/2016, CumaG: Güncelleme: 09:58, 05/08/2016, Cuma
Kahraman Şehit Ömer Halisdemir
15 Temmuz Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında darbe yanlısı Tuğgeneral Semih Terzi ve bir grup askerin Özel Kuvvetler Komutanlığı'nı basarak ele geçirmek istemesi üzerine Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir, darbeci komutanı vurarak darbe girişiminin seyrini değiştirdi.
Ankara'da Özel Kuvvetler Komutanlığında darbeci generali vurduktan sonra şehit edilerek darbenin önlenmesinde kahramanlık hikayesi yazan Piyade Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir.
Kahraman Şehid Ömer Halisdemir'in babası: "Oğlum çobanlık yaparak okudu"
"Çobanın oyuyla benim oyum birmi" diyenlerin hepsini toplasak bir Ömer Halisdemir'in tırnağı eder mi ?
Güvenlik uzmanı Mete Yarar olayı şöyle anlatmıştır: "Cuntacı (tuğgeneral) Semih Terzi adlı general içeriden 20-30 kişilik bir grupla ÖKK karargâhına giderek el koymaya çalışıyor. Komutanın odasına giderek, emir astsubayına, "bundan sonra ben komutanım diyor. Bu arada yanında adamları var. zekai Paşa'nın emir astsubayı Ömer Halisdemir tereddütsüz silahı çekip cuntacı generali alnının ortasından vuruyor. Diğerleri de onu şehit ediyor."
Darbe girişiminin seyrini değiştiren Ömer Halisdemir'in şehit olduğu yer koruma altına alınarak çiçeklerle süslendi.
Darbe girişiminin seyrini değiştiren kahraman Şehit Ömer Halisdemir'in albümünden fotoğraflar..
.
.
.



