|

Gaziantep'te yarın (26 Şubat) okullar tatil mi? Gaziantep Valiliği

Gaziantep'te yarın (26 Şubat) okullar tatil mi, tatil olacak mı? sorularının yanıtı haberimizde. Gaziantep’te etkili olan sağanak yağış, üreticilerin yüzünü güldürürken, sürücülere zor anlar yaşattı. Peki Gaziantep Valiliğinden kar tatili açıklaması var mı? İşte ayrıntılar...

Yeni Şafak
14:14 - 25/02/2018 Pazar
Güncelleme: 14:20 - 25/02/2018 Pazar
IHA
Gaziantep'te yarın (26 Şubat) okullar tatil mi, tatil olacak mı? sorularının yanıtı haberimizde.
Gaziantep'te yarın (26 Şubat) okullar tatil mi, tatil olacak mı? sorularının yanıtı haberimizde.

Gaziantep'te yarın (26 Şubat) okullar tatil mi, tatil olacak mı? sorularının yanıtı haberimizde. Gaziantep’in Araban ilçesi merkezi ve kırsalında gece başlayan sağanak, sabah saatlerinde etkisini arttırdı. Yağmur üreticilerin yüzünü güldürürken, sürücüleri ise olumsuz etkilenirken Gaziantep-Adıyaman Karayolunun geçtiği Karadağ ve Ergen geçitlerini kullanan araç sürücüleri yağmur ile birlikte etkili olan yoğun sis nedeniyle zor anlar yaşadı. Sis nedeniyle düşen görüş mesafesi nedeniyle araçlar, güçlükle ilerleyebildi. İlçe merkezinde de sağanak ve sis nedeniyle maddi hasarlı kazalar meydana geldi. Araban Şoförler Odası Başkanı Mustafa Karademir ise, sürücülere yoğun sis ve yağmur nedeniyle dikkatli olması konusunda uyarılarda bulundu.

GAZİANTEP'TE YARIN OKULLAR TATİL Mİ?

Gaziantep'te yarın (26 Şubat) okullar tatil mi? sorusuna Gaziantep Valiliğinden kar tatiline kadar henüz resmi açıklama yapılmadı. Yapılacak açıklamayı anında sizlerle paylaşacağız.


#Gaziantep
#Gaziantep Valiliği
#okullar tatil mi
6 yıl önce