1 milyon dolar bulamazsa ölecek

Tekirdağ
00:00, 14/01/2013, PazartesiG: Güncelleme: 01:33, 14/01/2013, Pazartesi
Yeni Şafak
1 milyon dolar bulamazsa ölecek
1 milyon dolar bulamazsa ölecek

''Gardner sendromu''' hastası genç kız, ince bağırsak nakli olabilmek için yardım bekliyor. Tekirdağ''da yaşayan Refiye Yılmaz (23), 7 yıl önce Gardner sendromu hastalığına yakalandı. Tedavi için kalın bağırsağı ameliyatla alınan Yılmaz, hastalığı tekrarlayınca tedavi için çeşitli kuruluşlara müracaat etti.

Geçimini markette çalışarak sağladığını anlatan Yılmaz, ''' 7 yıl sonunda tekrar hastalığım nüksetti. İçimde yaklaşık 18 santimetrelik ''desmoid tümör'' var, organ nakli olmam gerekiyor. Milyonda bir görülen hastalıktan kurtulmak için bu ameliyat sadece Miami Hastanesi''nde 1 milyon dolar karşılığında yapılabiliyor. Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan''a sesleniyorum. Lütfen sesimi duysunlar''' dedi. Organ nakili olması durumunda hastalıktan kurtulacağını ifade eden Yılmaz '''Bir ilacım vardı, bütün dünyada literatür alıyor ancak Türkiye''de literatür alamıyor. Bu ilaç bana Sağlık Bakanlığı tarafından 5 aydır gönderilemediği için bu duruma geldim. İlacın bir kutusu 3 bin 155 lira ve 6 ay kullanmam gerekiyor'' diye konuştu.


Başlıklar :
Yorumlar
Avatar

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.

Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026