AK Parti'de 24. yıl coşkusu
04:00, 14/08/2025, Perşembe
Yeni Şafak

Arşiv.
AK Parti, 24’üncü kuruluş yıl dönümünü bugün kutluyor. 24 yıllık siyasi yolculuğun özetleneceği, yeni dönemin yol haritasının açıklanacağı törende AK Parti’ye katılacak 9 belediye başkanına Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan tarafından rozet takılacak.
“24 Yılın Hikâyesi: Birlik ve Kardeşliğin Türkiye’si” sloganıyla yapılacak kutlamalarda, “Terörsüz Türkiye” teması da öne çıkarılacak.
YENİ BAŞKANLAR KATILACAK
Bugün gerçekleştirilecek yıl dönümü programına, Türkiye’nin dört bir yanından parti teşkilatları, milletvekilleri, belediye başkanları ve davetliler katılacak. Etkinlikte ayrıca, farklı partilerden AK Parti’ye katılacak isimler de sahneye davet edilecek. Bu kapsamda; aralarında Gaziantep Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz (CHP), Yalova Altınova Belediye Başkanı Yasemin Fazlaca (CHP), Isparta Yalvaç Belediye Başkanı Mustafa Kodal (İYİ Parti), Kastamonu Bozkurt Belediye Başkanı Muammer Yanak (Bağımsız) ve Aksaray Merkez İlçe Yeşiltepe Belde Belediye Başkanı İsmail Akpınar’ın da (İYİ Parti) bulunduğu 9 belediye başkanının AK Parti saflarına katılması bekleniyor.

Gündem
AK Partili Baykoç'tan Özel'e tepki: Tükenmiş CHP siyasetinin son çırpınışları

Gündem
CHP'li gazeteci Levent Gültekin 'AK Parti bitti' söylemini değerlendirdi: Muhalifler kendini kandırıyor
Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.