Alevi Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanı Esma Ersin’den Devlet Bahçeli’ye ziyaret

19:52, 25/05/2026, Pazartesi
Yeni Şafak
Alevi Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanı Esma Ersin’den Devlet Bahçeli’ye ziyaret
Esma Ersin, Devlet Bahçeli ile birlik ve beraberliği görüştü.

Alevi Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanı Esma Ersin, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret etti. Görüşmede toplumsal dayanışma, kültürel değerlerin korunması ve Türkiye’nin birlik beraberliğini güçlendirmeye yönelik konular ele alınırken, Ersin ziyaret sonrası Bahçeli’ye nazik kabulleri nedeniyle teşekkür etti.

Alevi Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanı Esma Ersin, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret etti.

Gerçekleştirilen görüşmede, Türkiye’nin birlik ve beraberliğini güçlendirmeye yönelik konular ele alınırken, toplumsal dayanışma, kültürel değerlerin korunması ve ortak yaşam anlayışının geliştirilmesine ilişkin değerlendirmelerde bulunuldu.

Ziyaretin ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Başkan Esma Ersin, “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret ettim. Ülkemizin birlik ve beraberliğini güçlendirmeye yönelik konularda verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Nazik kabulleri ve kıymetli değerlendirmeleri için kendilerine en içten şükranlarımı sunarım.” ifadelerini kullandı.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen görüşmenin, toplumsal birlik ve beraberlik mesajı açısından önemli olduğu değerlendirildi.


Devlet Bahçeli'den 'Fatih Terim' talimatı: Adana'da spor müzesi inşa edilecek
Gündem
Devlet Bahçeli'den 'Fatih Terim' talimatı: Adana'da spor müzesi inşa edilecek
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den Bakan Göktaş’a destek telefonu
Gündem
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’den Bakan Göktaş’a destek telefonu
Trabzonspor Başkanı Doğan'dan MHP lideri Bahçeli'ye ziyaret: Zülfikar kılıcı hediye etti
Gündem
Trabzonspor Başkanı Doğan'dan MHP lideri Bahçeli'ye ziyaret: Zülfikar kılıcı hediye etti
"Mezhepçi değilim" diyen İlyas Salman: Ömer'in önünde eğilmem
Gündem
"Mezhepçi değilim" diyen İlyas Salman: Ömer'in önünde eğilmem

Yorumlar
Avatar

Sitemizde paylaştığınız yorumlar, diğer kullanıcılar için değerli bir kaynaktır. Lütfen farklı görüşlere ve diğer kullanıcılara saygılı olun. Kaba, saldırgan, aşağılayıcı veya ayrımcı ifadeler kullanmaktan kaçının.

Sayfa Sonu
Türkiye’nin Birikimi. Uluslararası Medya Grubu.

Türkiye’nin gündemini belirleyen haber kaynağına hoş geldiniz! Tarafsız, dinamik ve derinlemesine habercilik anlayışıyla Yeni Şafak, okuyucularına güncel gelişmelerin ötesinde bir deneyim sunuyor. Siyaset ve ekonomiden kültür-sanat ve spor dünyasına kadar geniş bir yelpazede sunduğu haberlerle, hem Türkiye’de hem de dünyada neler olup bittiğini anında öğrenin. Dijital platformlarıyla her an, her yerden en doğru bilgiye ulaşın; Yeni Şafak’la gündemi yakalayın!

Sosyal medyada bizi takip edin
Mobil Uygulamaları indirin

Gündemi cebinizde taşıyın! Yeni Şafak’ın mobil uygulamalarıyla, en güncel haberlere anında ulaşın. Siyasetten ekonomiye, spordan kültür-sanat dünyasına kadar geniş bir içerik yelpazesi parmaklarınızın ucunda! Hem iOS, hem Android hem de Huawei cihazlarınızda kolayca indirerek, günün her anında en doğru bilgiye hızlıca erişin. Hemen indirin, dünyadaki gelişmeleri kaçırmayın!

Kategoriler
Albayrak Medya

Maltepe Mah. Fetih Cad. No:6 34010 Zeytinburnu/İstanbul, Türkiyeiletisim@yenisafak.com+90 212 467 6515

YASAL UYARI

BIST isim ve logosu 'Koruma Marka Belgesi' altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. BIST ismi altında açıklanan tüm bilgilerin telif hakları tamamen BIST'e ait olup, tekrar yayınlanamaz. Piyasa verileri iDealdata Finansal Teknolojiler A.Ş. tarafından sağlanmaktadır. BİST hisse verileri 15 dakika gecikmelidir.

Tüm hakları saklıdır © Net Medya 2026